Կիտրոնի կեղևը կարող է ընդմիշտ հեռացնել այս հիվանդությունը․ Սա հրաշք է

Դիտումներ 5297

Կիտրոնի կեղևը կարող է ընդմիշտ հեռացնել այս հիվանդությունը․ Սա հրաշք է

Բոլորն էլ քաջատեղյակ են այն փաստի մասին, որ կիտրոնն ամենաօգտակար մրգերից մեկն է ամբողջ աշխարհում։ Դրանք լի են հանքանյութերով և վիտամիններով՝ C, A, B1, B6, մագնեզիում, բիֆլավոնոիդներ, ֆոլաթթու, պեկտին, ֆոսֆոր, կալիում, կալցիում:

Դրանք բոլորը միասին պաշտպանում են բազմաթիվ հիվանդություններից, օրինակ՝ շաքարախտից։ Կիտրոնի և դրանց համակցությունների կանոնավոր օգտագործումը դրական ազդեցություն կունենա ստամոքսի, լյարդի, հոդերի, աղիների և իմունիտետի վրա։

Այս նպատակով կիտրոն օգտագործելու 2 լավագույն միջոց.

 

 

1. Հեռացրեք կեղևը, բայց զգույշ եղեք, քանի որ ձեզ անհրաժեշտ է ոչ թե տակի սպիտակ, այլ դեղին շերտը: Այս կեղևը քսեք վերքին և ամրացրեք վիրակապով։ Թողեք այսպես 2 ժամ, ապա հանեք։

2. Վերցրեք 2 կիտրոն և մաքրեք կեղևը, ապա դրեք ապակե տարայի մեջ։ Լցնել մի քիչ ձիթապտղի յուղ և ամուր փակել։ Թողնել 2 շաբաթ։ Այս ժամանակից հետո յուղը լավ կգործի և օգուտ կտա: Վերցրեք մի կտոր շղարշ, թաթախեք յուղի մեջ, քսեք ցավոտ հոդերին և ամբողջ գիշեր ամրացրեք վիրակապով։

Հուսով ենք, որ այս հոդվածը ձեզ համար օգտակար է և դուք կկիսվեք այս ինֆորմացիայով ձեր հարևանների և ընկերների հետ:



Կոճապղպեղ-սխտոր-կիտրոն․ Բնական դեղամիջոց

Սրտի և արյան անոթների ամրացման համար նախատեսված միջոցի պատրաստման բաղադրատոմսը արմատացած է Գերմանիայում։ Այնտեղ այն երկար ժամանակ օգտագործվել է որպես հիվանդների առողջությունը բարելավող կոմպոզիցիա։ Նրա հագեցվածությունը անհրաժեշտ սննդանյութերով թույլ է տալիս հասնել աննախադեպ արդյունքների։

 

 

Բաղադրությունը:

 

3 կիտրոն;

3 մեխակ սխտոր;

3 սանտիմետր կոճապղպեղի արմատ;

Մինչև 2 լիտր մաքրված ջուր:

 

Ինչպես պատրաստել.

 

Դուք պետք է լավ լվացեք կիտրոնները և զգուշորեն մաքրեք կեղևից և սերմերից։ Նույն մանիպուլյացիաները պետք է իրականացվեն կոճապղպեղով և սխտորով։ Հաջորդը, պատրաստված արտադրանքը պետք է տեղադրվի բլենդերի մեջ և խառնվի մինչև հարթ: Այդ ընթացքում կարող եք ջուր լցնել դանդաղ կրակի վրա։

 


Հեղուկը եռալուց հետո անհրաժեշտ է դրան ավելացնել կիտրոնից, սխտորից և կոճապղպեղից խյուս։ Խառնուրդը պետք է եփվի 5 րոպե։ Հաջորդը, այն պետք է սառչի և փաթեթավորվի հարմար տարաներում: Խորհուրդ է տրվում այս դեղը պահել սառնարանում և այն օգտագործել օրական 1 բաժակի չափով՝ ճաշից մեկ ժամ առաջ։

Պարբերաբար փորձեք այս պարզ և բնական միջոցը և հաճելիորեն կզարմանաք։ Դուք հաստատ ավելի լավ կզգաք, ձեր կենսունակությունը կվերադառնա, և ձեր սիրտն ու արյան անոթները ձեզ շնորհակալություն կհայտնեն: Մի մոռացեք խորհրդակցել ձեր բժշկի հետ և եղեք առողջ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը