Շնորհիվ այս թեյի առողջությունս լավացել է
Ես սիրում եմ նոր բաներ փորձել: Սա հատկապես ճիշտ է, երբ խոսքը վերաբերում է մի շարք խմիչքների: Իմ պահարանում պարբերաբար հայտնվում են թեյերի նոր տեսակներ՝ ավելացնելով իմ առանց այն էլ հսկայական հավաքածուն։
Եվ հենց վերջերս լսեցի մի շատ յուրահատուկ թեյի մասին, որը դժվար թե թեյ անվանվի։ Այսօր ես ձեզ հետ կիսվում եմ տեղեկություններով, թե ինչպես պատրաստել հնդկաձավարով թեյ և ինչու պետք է դա անել ընդհանրապես:
Ինչ կլինի, եթե ամեն օր մի բաժակ հնդկաձավարով թեյ խմեք
Մի քանի շաբաթ առաջ ես դիտում էի մի քանի վիդեո բլոգ և լսեցի հնդկացորենի թեյի մասին: Ես զարմացած եմ, որ նախկինում չգիտեի դրա մասին:
Պարզվեց, որ այս թուրմը շատ տարածված է Չինաստանում, և մենք էլ արդեն ունենք։ Թեյը կոչվում է Ku Qiao, և այն պարունակում է թաթարական հնդկաձավարի սերմեր:
Բլոգերից իմացա, որ ըմպելիքը վարսակի ալյուրի թխվածքաբլիթի հոտ է գալիս:
Այն ամրացնում է իմունային համակարգը, ինչը հատկապես կարևոր է հիմա։
Շատ շնորհակալ կլինի նաև մարսողական համակարգը։
Հնդկացորենի թեյի կանոնավոր օգտագործումը դրական է ազդում մարդկանց ինքնազգացողության վրա։
Գլյուկոզայի աճը դառնում է ավելի քիչ կտրուկ, նյութափոխանակությունը նույնպես կարող է մի փոքր արագանալ։
Նվազեցնում է այտուցը։
Թեյ, որը հեռացնում է լիմֆային հանգույցներում, հաստ աղիքներում և միզապարկի մեջ կուտակված տոքսինները
Երբեք չէի մտածի, որ իմ սիրելի ըմպելիքը կարելի է այդքան առողջարար լինել:
Շատերն առավոտյան սուրճ են խմում։ Այնուամենայնիվ, այս սովորությունը շատ ավելի վտանգավոր է: Եվ նրանք նույնիսկ դա չգիտեն:
Դատարկ ստամոքսին օգտագործվող կոֆեինը, ամենայն հավանականությամբ, կվնասի աղեստամոքսային տրակտին:
«Ապացուցվել է, որ սուրճը, նույնիսկ առանց կոֆեինացված սուրճը խթանում է թթվի արտադրությունը, որը սննդի բացակայության դեպքում կարող է վնասակար լինել ստամոքսի լորձաթաղանթի համար՝ կրկնակի ազդեցության դեպքում», - ասում են բժիշկները:
Հետևաբար, դա հանգեցնում է բազմաթիվ խնդիրների, ինչպիսիք են այրոցը և թթվային ռեֆլյուքսը:
Բժիշկների մեծ մասը պնդում է, որ օրը սկսենք մեկ բաժակ թեյով:
Ստորև բերված թեյը կօգնի ձեզ ազատվել թունավոր նյութերից, այն խթանում է նյութափոխանակությունը, բարձրացնում է իմունիտետը և օգնում է հավասարակշռել pH-ի մակարդակը։
Այս բաղադրատոմսում օգտագործվող բաղադրիչները ապահովում են առողջության օգուտների լայն տեսականի:
Բաղադրությունը․
- 1 ¾ բաժակ ջուր
- 2 կաթիլ կիտրոնի եթերայուղ
- 1/3 թեյի գդալ դարչին
- ½ թեյի գդալ կայենյան պղպեղ
- 1 թեյի գդալ քրքում
- Մի փոքր կտոր կոճապղպեղ, կեղևազրկված և մանրացրած
- Մի գդալ մեղր
Եռացնել ջուրը։ Լցնել ջուրը բաժակի մեջ և ավելացնել կոճապղպեղը
Թողնել մի քանի րոպե։ Ավելացնել կիտրոնի եթերայուղ, դարչին, կայենյան պղպեղ և մեղր։ Լավ հարել։
Վայելեք:
Եթե ունեք լուրջ առողջական խնդիրներ կամ ուժեղ ցավեր, խորհուրդ ենք տալիս դիմել բժշկի: Ինքնաբուժումը կարող է անվտանգ չլինել ձեր առողջության համար։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։