Կտավատի սերմերով բաղադրատոմսեր՝ մարսողությունը նորմալացնելու և խոլեստերինը իջեցնելու համար

Դիտումներ 2924

Կտավատի սերմերով բաղադրատոմսեր՝ մարսողությունը նորմալացնելու և խոլեստերինը իջեցնելու համար

Եթե ​​կտավատի սերմեր օգտագործեք 1 ամիս, ապա դա զգալիորեն կնվազեցնի վատ խոլեստերինի մակարդակը և կկարգավորի ձեր աղիքների աշխատանքը։

 

 

250 մլ ջուր կամ կովի կաթ եռացրեք։ Անջատեք կրակը, ավելացրեք մի քանի ճաշի գդալ աղացած կտավատի սերմ, խառնեք և ծածկեք 2 րոպե։ Այնուհետև կարող եք ավելացնել աղ կամ շաքարավազ/մեղր ըստ ճաշակի:

 



Կտավատի կոկտեյլ.

Մի բաժակ ցանկացած հյութ (արքայախնձոր, դեղձ և այլն) խառնեք 1 ճ.գ. մանրացված կտավատի սերմեր և 1 ճ.գ. կտավատի յուղեր։ Թողնել թրմվի 5-10 րոպե։

 

 

Շիլա ստամոքսի բուժման համար.

Կտավատի սերմերը մանրացրեք և ավելացրեք 2 ճ.գ. ստացված ալյուրը մի բաժակ բնական յոգուրտի մեջ (մածուն կարելի է օգտագործել):

 



Կարևոր. Անհրաժեշտ է օգտագործել առաջարկվող միջոցները պատրաստվելուց անմիջապես հետո։

Օգտակար է նաև կտավատի սերմեր ավելացնել հացահատիկներին, բանջարեղենային աղցաններին, տորթերին։



Ամենաընթերցվածը