Կտավատի սերմերով բաղադրատոմսեր՝ մարսողությունը նորմալացնելու և խոլեստերինը իջեցնելու համար
Դիտումներ 2924
Եթե կտավատի սերմեր օգտագործեք 1 ամիս, ապա դա զգալիորեն կնվազեցնի վատ խոլեստերինի մակարդակը և կկարգավորի ձեր աղիքների աշխատանքը։
250 մլ ջուր կամ կովի կաթ եռացրեք։ Անջատեք կրակը, ավելացրեք մի քանի ճաշի գդալ աղացած կտավատի սերմ, խառնեք և ծածկեք 2 րոպե։ Այնուհետև կարող եք ավելացնել աղ կամ շաքարավազ/մեղր ըստ ճաշակի:
Կտավատի կոկտեյլ.
Մի բաժակ ցանկացած հյութ (արքայախնձոր, դեղձ և այլն) խառնեք 1 ճ.գ. մանրացված կտավատի սերմեր և 1 ճ.գ. կտավատի յուղեր։ Թողնել թրմվի 5-10 րոպե։
Շիլա ստամոքսի բուժման համար.
Կտավատի սերմերը մանրացրեք և ավելացրեք 2 ճ.գ. ստացված ալյուրը մի բաժակ բնական յոգուրտի մեջ (մածուն կարելի է օգտագործել):
Կարևոր. Անհրաժեշտ է օգտագործել առաջարկվող միջոցները պատրաստվելուց անմիջապես հետո։
Օգտակար է նաև կտավատի սերմեր ավելացնել հացահատիկներին, բանջարեղենային աղցաններին, տորթերին։
Ամենաընթերցվածը