Կոսմետոլոգները խորհուրդ են տալիս գազարից և կոճապղպեղից պատրաստված այս տնական ըմպելիքը, քանի որ այն գեղեցկության և երիտասարդության իսկական աղբյուր է

Դիտումներ 220

Կոսմետոլոգները խորհուրդ են տալիս գազարից և կոճապղպեղից պատրաստված այս տնական ըմպելիքը, քանի որ այն գեղեցկության և երիտասարդության իսկական աղբյուր է

Եթե ​​այս սուպեր առողջարար ըմպելիքը խմեք շաբաթական առնվազն մի քանի անգամ, ձեր մաշկը կատարյալ տեսք կունենա, և ձեր առողջությունը հնարավորինս ուժեղ կլինի: Բոլոր բաղադրիչները հեշտ է գտնել, քանի որ դրանք կան յուրաքանչյուր խոհանոցում: Գեղեցկության իրական բաղադրատոմսը, որն արդեն օգտագործում են շատ կանայք, հասանելի է բոլորին։ Իսկական վիտամինային ռումբ.

Եթե ​​այս ըմպելիքը խմեք շաբաթը մի քանի անգամ, ձեր մաշկը իդեալական վիճակում կլինի։

Կոկտեյլն օգնում է հաղթահարել պզուկները, գրգռվածությունը, չորությունը և կարմրությունը: Ի վերջո, դուք ավելի երիտասարդ և թարմ տեսք կունենաք: Այս ըմպելիքը վիտամինների, հանքանյութերի և հետքի տարրերի իսկական պահեստ է։ Նրա հրաշալի հատկությունների շնորհիվ դուք կարող եք լրացնել մեր ամենօրյա սննդակարգի բացը։

Գազարի հյութը և կոճապղպեղը համեղ և չափազանց առողջարար համադրություն են A, C և E վիտամինները լրացնելու համար:

Այն ցածր կալորիականությամբ է, պարունակում է մոտավորապես 130 կալորիա մեկ բաժակում և հիանալի փոխարինում է սովորական խանութից գնված հյութերին կամ գազավորված ըմպելիքներին, որոնք դուք գնում եք: ծարավդ հագեցնելու համար:

Այս կոկտեյլը բարելավում է նյութափոխանակությունը, նպաստում է մարսողական և սրտանոթային համակարգերի ավելի լավ աշխատանքին և մաշկին մատակարարում է անհրաժեշտ նյութերը:

Այս ըմպելիքի կանոնավոր օգտագործման դեպքում մաշկի վիճակը նկատելիորեն բարելավվում է։ Դա տեղի է ունենում այն ​​պատճառով, որ A և C վիտամինների բարձր կոնցենտրացիան մեծացնում է կոլագենի արտադրությունը՝ մի նյութ, որն անհրաժեշտ է երիտասարդ և անթերի մաշկը պահպանելու համար:

Այս կոկտեյլը նաև պարունակում է փոքր, բայց զգալի քանակությամբ վիտամին E՝ հակաօքսիդանտ, որը պաշտպանում է օքսիդատիվ վնասվածքներից և ավելորդ ուլտրամանուշակագույն ճառագայթներից:

Բացի այդ, այս ըմպելիքը հիանալի կերպով ամրացնում է իմունային համակարգը։

Ինչպես պատրաստել և օգտագործել այս կոկտեյլը

Այս կոկտեյլը պատրաստելը շատ ժամանակ չի պահանջում, իսկ այն օգտագործելու համար շաբաթական 3 անգամ խմելը բավական է։

 

Ձեզ հարկավոր է․

8 միջին չափի գազար,

3 նարինջ,

1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ,

½ թեյի գդալ քրքում,

մեղր (ըստ ցանկության, եթե ցանկանում եք քաղցրացնել):

 

1. Մաքրել գազարը և հյութը հանել հյութաքամիչի միջոցով:

2. Նարինջներից նույնպես քամել հյութը։

3. Բլենդերի մեջ խառնել գազարի հյութը, նարնջի հյութը, կոճապղպեղն ու քրքումը։ Խառնել մինչև հարթ հեղուկ լինի:

Ավելի լավ է այս կոկտեյլը խմել դատարկ ստամոքսին։

Այս ըմպելիքը ոչ միայն ապահովում է վիտամինների ավելացում, այլև մաքրում է մեր օրգանիզմը թունավոր ամեն ինչից և ավելացնում ֆիզիկական ակտիվությունը: Դուք հիանալի կզգաք: Կիսվեք բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ: Դուք կգտնեք ավելի հետաքրքիր տեղեկություններ մեր կայքում, ինչպես նաև կավելացնեք մեր ալիքը ձեր ընտրյալների մեջ:



Եթե ունեք խնդիրներ այս օրգանի հետ, գազարը հակացուցված է ձեզ, այն պարունակում է կարոտին

Ինչպես պարզվեց, բանջարեղենն օգտակար չէ բոլորի համար։

Սննդաբան Օլգա Կորաբլեւան ասել է, որ գազարն օգտակար է մաշկի առողջության և սրտանոթային հիվանդությունների համար, ինչպես նաև օգնում է նիհարել։

 

 

 

 

Այնուամենայնիվ, լյարդի խնդիրներ ունեցող մարդկանց համար ավելի լավ է հրաժարվել բանջարեղենից։

Մասնագետի կարծիքով՝ այս օրգանի հիվանդություններով հիվանդների օրգանիզմը կարող է չյուրացնել կարոտինը։

 

 



«Հակացուցումների թվում են նաև ստամոքսի կամ աղիների պեպտիկ խոցը և էնտերիտը, այսինքն՝ բարակ աղիքի պատերի բորբոքումը», - պարզաբանեց նա։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը