Կոսմետոլոգները խորհուրդ են տալիս գազարից և կոճապղպեղից պատրաստված այս տնական ըմպելիքը, քանի որ այն գեղեցկության և երիտասարդության իսկական աղբյուր է
Եթե այս սուպեր առողջարար ըմպելիքը խմեք շաբաթական առնվազն մի քանի անգամ, ձեր մաշկը կատարյալ տեսք կունենա, և ձեր առողջությունը հնարավորինս ուժեղ կլինի: Բոլոր բաղադրիչները հեշտ է գտնել, քանի որ դրանք կան յուրաքանչյուր խոհանոցում: Գեղեցկության իրական բաղադրատոմսը, որն արդեն օգտագործում են շատ կանայք, հասանելի է բոլորին։ Իսկական վիտամինային ռումբ.
Եթե այս ըմպելիքը խմեք շաբաթը մի քանի անգամ, ձեր մաշկը իդեալական վիճակում կլինի։
Կոկտեյլն օգնում է հաղթահարել պզուկները, գրգռվածությունը, չորությունը և կարմրությունը: Ի վերջո, դուք ավելի երիտասարդ և թարմ տեսք կունենաք: Այս ըմպելիքը վիտամինների, հանքանյութերի և հետքի տարրերի իսկական պահեստ է։ Նրա հրաշալի հատկությունների շնորհիվ դուք կարող եք լրացնել մեր ամենօրյա սննդակարգի բացը։
Գազարի հյութը և կոճապղպեղը համեղ և չափազանց առողջարար համադրություն են A, C և E վիտամինները լրացնելու համար:
Այն ցածր կալորիականությամբ է, պարունակում է մոտավորապես 130 կալորիա մեկ բաժակում և հիանալի փոխարինում է սովորական խանութից գնված հյութերին կամ գազավորված ըմպելիքներին, որոնք դուք գնում եք: ծարավդ հագեցնելու համար:
Այս կոկտեյլը բարելավում է նյութափոխանակությունը, նպաստում է մարսողական և սրտանոթային համակարգերի ավելի լավ աշխատանքին և մաշկին մատակարարում է անհրաժեշտ նյութերը:
Այս ըմպելիքի կանոնավոր օգտագործման դեպքում մաշկի վիճակը նկատելիորեն բարելավվում է։ Դա տեղի է ունենում այն պատճառով, որ A և C վիտամինների բարձր կոնցենտրացիան մեծացնում է կոլագենի արտադրությունը՝ մի նյութ, որն անհրաժեշտ է երիտասարդ և անթերի մաշկը պահպանելու համար:
Այս կոկտեյլը նաև պարունակում է փոքր, բայց զգալի քանակությամբ վիտամին E՝ հակաօքսիդանտ, որը պաշտպանում է օքսիդատիվ վնասվածքներից և ավելորդ ուլտրամանուշակագույն ճառագայթներից:
Բացի այդ, այս ըմպելիքը հիանալի կերպով ամրացնում է իմունային համակարգը։
Ինչպես պատրաստել և օգտագործել այս կոկտեյլը
Այս կոկտեյլը պատրաստելը շատ ժամանակ չի պահանջում, իսկ այն օգտագործելու համար շաբաթական 3 անգամ խմելը բավական է։
Ձեզ հարկավոր է․
8 միջին չափի գազար,
3 նարինջ,
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ,
½ թեյի գդալ քրքում,
մեղր (ըստ ցանկության, եթե ցանկանում եք քաղցրացնել):
1. Մաքրել գազարը և հյութը հանել հյութաքամիչի միջոցով:
2. Նարինջներից նույնպես քամել հյութը։
3. Բլենդերի մեջ խառնել գազարի հյութը, նարնջի հյութը, կոճապղպեղն ու քրքումը։ Խառնել մինչև հարթ հեղուկ լինի:
Ավելի լավ է այս կոկտեյլը խմել դատարկ ստամոքսին։
Այս ըմպելիքը ոչ միայն ապահովում է վիտամինների ավելացում, այլև մաքրում է մեր օրգանիզմը թունավոր ամեն ինչից և ավելացնում ֆիզիկական ակտիվությունը: Դուք հիանալի կզգաք: Կիսվեք բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ: Դուք կգտնեք ավելի հետաքրքիր տեղեկություններ մեր կայքում, ինչպես նաև կավելացնեք մեր ալիքը ձեր ընտրյալների մեջ:
Եթե ունեք խնդիրներ այս օրգանի հետ, գազարը հակացուցված է ձեզ, այն պարունակում է կարոտին
Ինչպես պարզվեց, բանջարեղենն օգտակար չէ բոլորի համար։
Սննդաբան Օլգա Կորաբլեւան ասել է, որ գազարն օգտակար է մաշկի առողջության և սրտանոթային հիվանդությունների համար, ինչպես նաև օգնում է նիհարել։
Այնուամենայնիվ, լյարդի խնդիրներ ունեցող մարդկանց համար ավելի լավ է հրաժարվել բանջարեղենից։
Մասնագետի կարծիքով՝ այս օրգանի հիվանդություններով հիվանդների օրգանիզմը կարող է չյուրացնել կարոտինը։
«Հակացուցումների թվում են նաև ստամոքսի կամ աղիների պեպտիկ խոցը և էնտերիտը, այսինքն՝ բարակ աղիքի պատերի բորբոքումը», - պարզաբանեց նա։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։