Կորեական շատ համեղ և վիտամիններով հարուստ աղցանի բաղադրատոմս

Դիտումներ 708

Կորեական շատ համեղ և վիտամիններով հարուստ աղցանի բաղադրատոմս

ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ

1 միջին ցուկկինի

1 միջին գազար

¼ սպիտակ կաղամբ

2 ճ.գ. լ. խնձորի քացախ

1 ճ.գ աղ

½ չիլի պղպեղ

4 ճ.գ. լ. արեւածաղկի ձեթ

½ թեյի գդալ աղացած համեմ

3 պճեղ սխտոր

 



Լվացեք ցուկկինին և մի մաքրեք կեղևը: Սկզբում 45 աստիճանի անկյան տակ կտրատել, ապա բարակ շերտերով: Տեղափոխել ամանի մեջ։

Կլպեք, լվացեք և կտրատեք գազարը հատուկ կորեական գազարի քերիչով։ Ավելացնում ենք ցուկկինին։

Վերցրեք ¼ սպիտակ կաղամբը և մանր կտրատեք երկար շերտերով, իսկ ½ չիլի պղպեղը բարակ շերտերով կտրատեք: Ամեն ինչ տեղափոխեք ամանի մեջ բոլոր բանջարեղեններով և խառնեք:

 

 

3 պճեղ սխտորը ճզմել բանջարեղենի վրա։

Փոքր կաթսայի մեջ լցնել 4 ճ.գ. լ. արեւածաղկի ձեթ, լցնել 1 ճ.գ. աղ, 1 ճ. շաքարավազ և ½ ճ. աղացած համեմ. Դնել փոքր կրակի վրա և 1 րոպե տաքացնել յուղը՝ անընդհատ խառնելով։ Շաքարն ու աղն ամբողջությամբ չեն լուծվի, և դա նորմալ է:



Ձեթը ամանի մեջ լցնել բանջարեղենի մեջ՝ կաթսայից զգուշորեն ընտրելով մնացած շաքարն ու աղը։ Խառնել ճաշատեսակի բոլոր բաղադրիչները։

 

 

Լցնել 2 ճ.գ. լ. խնձորի քացախ. Վերջինս ունի 6% ուժ: Եթե ​​օգտագործում եք սովորական սեղանի քացախ 9%, նվազեցրեք դրա քանակը մինչև 1 ճաշի գդալ: լ. Խառնել և կարող եք անմիջապես մատուցել։



Ամենաընթերցվածը