Կորցրած էլաստիկությունը, ձեռքերի, պարանոցի, որովայնի և ազդրերի մաշկի թուլացումը կմնան անցյալում՝ շնորհիվ այս միջոցի
Կորցրած առաձգականությունը, ձեռքերի, պարանոցի, որովայնի և կոնքերի մաշկի թուլացումը սովորական երևույթ է կանանց մոտ 45 տարի անց:
Դիետաներով հրապուրվածություն, քաշի հանկարծակի կորուստ, հորմոնալ խանգարումներ՝ այս ամենն ազդում է մաշկի վիճակի վրա, քանի որ տարիքի հետ բջիջներն այլևս չեն կարողանում վերականգնվել նախկինի պես արագ։
Այնուամենայնիվ, կա մի միջոց, որը կանոնավոր օգտագործման դեպքում կարող է ձգել մաշկը և վերականգնել նրա առաձգականությունը։
Կամֆորի յուղը մաշկի և մազերի խնամքի հանրաճանաչ և արդյունավետ միջոց է: Այն օգտագործվում է պզուկներից ազատվելու, սպիները վերացնելու, կնճիռները հարթելու, մազերի աճն արագացնելու համար։
Ուշադրություն. Կամֆորի յուղը չպետք է օգտագործվի էպիլեպսիայով և դեղամիջոցի նկատմամբ գերզգայունությամբ հիվանդների կողմից:
Սուրճը (ավելի ճիշտ՝ կոֆեինը) հավատարիմ օգնականն է նրանց, ում մաշկը կորցրել է առաձգականությունը և սկսել է ծերանալ։ Այն ակտիվացնում է նյութափոխանակության գործընթացները, ամրացնում, բարելավում է մաշկի առաձգականությունը։ Կանխում է մաշկի քաղցկեղը։
Գոյություն ունեն կոսմետիկ կավի մի քանի տեսակներ՝ յուրաքանչյուրին բնորոշ յուրահատուկ հատկություններով՝ սպիտակ, կապույտ, կանաչ, վարդագույն, կարմիր, սև: Բոլորն ունեն ընդգծված ձգող ազդեցություն, բայց ծավալները նվազեցնելու համար ամենահարմարը կապույտն ու սևն են: Ցանկացած դեղատնից կարելի է քիչ գումարով կավ գնել:
Բաղադրությունը.
2 ճ.գ. սուրճի մրուր
0,5–1 թ.գ. կամֆորայի յուղ
2 ճ.գ. կոսմետիկ կավ
Կավը ջրով նոսրացրեք: Պետք է թթվասերի խտությամբ զանգված ստանաք։
Ավելացնել սուրճի մրուր և կամֆորայի յուղ, խառնել։ Կամֆորի քանակությունը անհատական է և կախված է մաշկի զգայունությունից։ Ավելի լավ է սկսել 0,5 թեյի գդալից։
Խառնուրդը քսեք խնդրահարույց հատվածներին, փաթաթեք թաղանթով: Սպասեք 30-40 րոպե, ապա լվացեք տաք ջրով և քսեք սնուցող կրեմ։
Ձեր ընկերները ուրախ կլինեն իմանալ այս հրաշալի մեթոդի մասին, կիսվեք հոդվածով նրանց հետ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Քաշը կորցնելու գաղտնիքը պարզ է. Սպիտակուցի մենյու մեկ շաբաթվա համար՝ բարակ կազմվածքի համար
Այս սպիտակուցային ճաշացանկը իդեալական է արագ քաշ կորցնելու համար: Հետևեք մթերքների առաջարկվող ցանկին և դուք կարող եք նիհարել շաբաթական 3-5 կգ առանց առողջությանը վնաս պատճառելու:
• Երկուշաբթի՝
1.200 գր. Վարսակի ալյուրը լցնել մեկ ճաշի գդալ մեղրով
2. Կերեք ածխաջրեր պարունակող ցանկացած միրգ, օրինակ՝ մեկ բանան
3. 200 գր. խաշած հավի կրծքամիս + մեծ բաժին բանջարեղենային աղցան
4. 150 գր. կաթնաշոռ 5%-ից ոչ ավել յուղայնությամբ և երկու նարինջ
5. Կես լիտր կեֆիր 2,5%-ից ոչ ավել յուղայնությամբ.
• Երեքշաբթի՝
1. 200 գր. հնդկաձավարի շիլա բանջարեղենով
2. երկու խոշոր խնձոր
3. 200 գր. խաշած տավարի միս + բանջարեղենային աղցան
4. 200 գր. ծովային ձուկ + մեկ գրեյպֆրուտ
5. 300 գր. կաթնաշոռ կաթ
• Չորեքշաբթի՝
1. 200 գր. խաշած բրինձ բանջարեղենով
2. 50 գր. ընկույզ + ճաշի գդալ մեղր
3. 200 գր. խաշած հորթի միս + բանջարեղենային աղցան
4. Երեք խաշած ձու + երկու լոլիկ
5. 300 գր. յոգուրտ՝ 2,5%-ից ոչ ավելի յուղայնությամբ.
• Հինգշաբթի՝
1.200 գր. ցորենը խառնել 50 գր. կաթնաշոռին
2. Մեկ խնձոր և բանան
3. 200 գր. խաշած տավարի միս + բանջարեղենային աղցան
4. 200 գր. ծովամթերք
5. 300 գր. կաթ
• Ուրբաթ՝
1. 200 գր. սիսեռի շիլա + 100 գր. խաշած ձուկ
2. Երկու ճաշի գդալ մեղր
3. Մեծ բաժին ձիթապտղի յուղով պատրաստված բուսական աղցան
4. 200 գր. հավի ֆիլե + երեք վարունգ
5. Երեք խաշած ձու
• Շաբաթ՝
1. 200 գր. եփած լոբի բանջարեղենով
2. 200 գր. մրգային աղցան + մեկ ճաշի գդալ մեղր
3. 200 գր. խաշած հորթի միս բանջարեղենով
4. 150 գր. ցածր յուղայնությամբ պանիր
5. 0,5 լ կեֆիր
• Կիրակի՝
1. 200 գր. խաշած կարտոֆիլ + բանջարեղենային աղցան
2. 200 գր. ցանկացած միրգ
3. 200 գր. խաշած տավարի միս + ցիտրուսային մրգեր
4. 150 գր. կաթնաշոռ
5. 400 գր. կաթ
Հիմնական բանը չափից շատ չսնվելն է և չափավոր չափաբաժնի չափը պահելը, քանի որ նույնիսկ դիետիկ սնունդ ուտելով կարող եք գիրանալ: Ափի չափ չափաբաժինը բավական է կշտացած զգալու համար։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։