Կոլոլակով ապուրի պատրաստման կանոնը. Պարզվում է, ես չգիտեի մի կարևոր բաղադրիչ
Դիտումներ 1010
Բաղադրությունը․
Կարտոֆիլ - 2 հատ
Գազար - 1 հատ
Սոխ - 1 հատ
Աղացած միս - 300 գ
Բուսական յուղ
Ջուր - 2,5լ
Կրեմ պանիր - 150 գ
Աղ, սև պղպեղ
Անցնենք պատրաստմանը.
Սոխը մանր կտրատել և մի քանի րոպե տապակել բուսայուղի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել քերած գազարը և եփել մոտ 5 րոպե միջին ջերմության վրա:
Այնուհետև ավելացնում ենք փոքր խորանարդի կտրատած կարտոֆիլը։ Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Ավելացնել ջուր և եփել 15 րոպե՝ ծածկված կափարիչով։
Ավելացնել կոլոլակները և եփել ևս 5 րոպե։
Վերջում ավելացրեք հենց այն բաղադրիչը, որը կդարձնի ապուրը յուրահատուկ՝ սերուցքային պանիրը։
Խառնել և եփել ևս 3-5 րոպե, որպեսզի պանիրը լուծվի արգանակի մեջ։ Անջատեք ապուրը և թողեք եփվի 20 րոպե։
Ամենաընթերցվածը