Կոլոլակով ապուրի պատրաստման կանոնը. Պարզվում է, ես չգիտեի մի կարևոր բաղադրիչ

Դիտումներ 1010

Կոլոլակով ապուրի պատրաստման կանոնը. Պարզվում է, ես չգիտեի մի կարևոր բաղադրիչ

Բաղադրությունը․

Կարտոֆիլ - 2 հատ

Գազար - 1 հատ

Սոխ - 1 հատ

Աղացած միս - 300 գ

 

 

Բուսական յուղ

Ջուր - 2,5լ

Կրեմ պանիր - 150 գ

Աղ, սև պղպեղ

 



Անցնենք պատրաստմանը.

Սոխը մանր կտրատել և մի քանի րոպե տապակել բուսայուղի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել քերած գազարը և եփել մոտ 5 րոպե միջին ջերմության վրա:

 

 

Այնուհետև ավելացնում ենք փոքր խորանարդի կտրատած կարտոֆիլը։ Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Ավելացնել ջուր և եփել 15 րոպե՝ ծածկված կափարիչով։

 



Ավելացնել կոլոլակները և եփել ևս 5 րոպե։

Վերջում ավելացրեք հենց այն բաղադրիչը, որը կդարձնի ապուրը յուրահատուկ՝ սերուցքային պանիրը։

Խառնել և եփել ևս 3-5 րոպե, որպեսզի պանիրը լուծվի արգանակի մեջ։ Անջատեք ապուրը և թողեք եփվի 20 րոպե։



Ամենաընթերցվածը