Կոլոլակ սոուսով, ինչպես մանկապարտեզում. այս համն անհնար է մոռանալ
Դիտումներ 957
Բաղադրություն․
Խոզի աղացած միս - 500 գ
Բրինձ - 0,5 բաժակ
Սոխ - 1 գլուխ
Ձու - 1 հատ
Աղ ըստ ճաշակի
Թթվասեր - 1 ճ.գ.
Ալյուր - 1 ճ.գ.
Տոմատի մածուկ - 1 ճ/գ
Դափնու տերև ըստ ճաշակի
Ջուր - 1,5 բաժակ
Բրինձը լվանում և եփում ենք մինչև կիսով չափ եփվի, սառչի։
Աղացած մսի մեջ ավելացնել բրինձը, աղացած սոխը, ձուն և աղը։ Լավ հունցում ենք։
Աղացած մսից գնդիկներ ենք կազմում, ալյուրի մեջ թաթախում ու երկու կողմից միջին ջերմության վրա մի քանի րոպե բոլոր կողմերից տապակում։
Տաք ջուրը խառնել տոմատի մածուկի, թթվասերի և աղի հետ։ Ստացված կոլոլակների խառնուրդը լցնել, ավելացնել դափնու տերեւը և եփել 15-20 րոպե՝ ծածկված կափարիչով։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը