Կոճապղպեղի յուղը առողջության էլիքսիր է. Ահա ինչ կարող է այն անել
Կոճապղպեղի յուղը հնագույն դեղամիջոց է և հիանալի համեմունք, անմոռանալի բուրմունք և հզոր հակադեպրեսանտ, արբեցող աֆրոդիզիակ և հիանալի հակասեպտիկ:
Երբ մարդիկ ասում են «կոճապղպեղի յուղ», նրանք հազվադեպ են նշում, թե ինչ նկատի ունեն:
Կոճապղպեղի յուղը կոճապղպեղի հոտով և համով յուղ է, որը ստացվում է կոճապղպեղի էքստրակտը ցանկացած բուսական յուղի հետ խառնելով։
Այս երկու տեսակի յուղերն ունեն տարբեր քիմիական բաղադրություն և բժշկական ցուցումներ, ուստի ուշադիր նայեք կազմին, որպեսզի տեսնեք, թե որ յուղի մասին է խոսքը:
Կոճապղպեղի եթերայուղի հիմնական արտադրող երկրներն են Մեծ Բրիտանիան, Չինաստանը և Հնդկաստանը։ Արտադրության գործընթացում ստացվում է գունատ դեղին, սաթի կամ կանաչավուն հեղուկ՝ տաք, թարմ, փայտային-կծու բույրով: Կան կոճապղպեղի մի քանի տեսակներ, որոնց յուղային բաղադրությունը տատանվում է՝ կախված նրանից, թե որտեղ է այն աճեցրել։ Օրինակ՝ աֆրիկյան յուղն ավելի մուգ գույն ունի, քան մյուսները։
Յուղի բաղադրությունը բարդ է, այն պարունակում է ավելի քան 150 միացություններ, այդ թվում.
կոճապղպեղ
տարբեր ամինաթթուներ - լինալոլ, կամֆեն, ֆելանդրեն, ցիտրալ, ցինեոլ, բորնեոլ, գերանիլ ացետատ
օսլա - 45%
շաքարավազ
ճարպ
Նման հարուստ բաղադրությունը որոշում է նաև յուղի արժեքավոր հատկությունները։ Այն ունի հակասեպտիկ, անալգետիկ, հակաջերմային, խորխաբեր, կարմինացնող, ջերմացնող ազդեցություն, մեծացնում է ստամոքսի ֆունկցիոնալ ակտիվությունը, խթանում է սեռական ակտիվությունը: Այն ընդհանուր տոնիկ է, փափկեցնող, հակաէմետիկ և տոնիկ, բարելավում է ախորժակը։
Պատրաստեք կոճապղպեղի այս հնագույն բաղադրատոմսը քաղցկեղի կանխարգելման, արթրիտի բուժման, խոլեստերինի և արյան շաքարի իջեցման համար
Կոճապղպեղը աշխարհի ամենաառողջարար և ամենահայտնի համեմունքներից մեկն է և ավանդաբար օգտագործվում է հնդկական և ասիական խոհանոցներում:
Այն ունի օգտագործման լայն շրջանակ և հատկապես արդյունավետ է մրսածության , գրիպի, հազի, արթրիտի և ստամոքսի հիվանդությունների դեպքում:
Բացի այդ, կոճապղպեղը կարող է օգնել թեթևացնել մեջքի և մկանների ցավը, ինչպես նաև նվազեցնել խոլեստերինի և արյան շաքարի բարձր մակարդակը:
Բազմաթիվ հետազոտություններ հաստատել են, որ այս համեմունքը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել դեգեներատիվ կամ ռևմատոիդ արթրիտի և քրոնիկական ցավերի դեպքում: Կոճապղպեղը նաև կանխում է քաղցկեղը և խթանում արյան հոսքը։
Ահա թե ինչպես պատրաստել այս ավանդական կոճապղպեղի միջոցը , որը կօգնի ձեզ բուժել բազմաթիվ առողջական խնդիրներ.
Բաղադրությունը.
200 գ կոճապղպեղ (մաքրված և մանր կտրատած)
50 մլ կրաքարի հյութ
1/2 բաժակ գազավորված ջուր
50 գ բնական մեղր
450 մլ ֆիլտրացված ջուր
Պետք է եռացնել ջուրը և ավելացնել կոճապղպեղը։ Եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե, ապա հանել կրակից և թողնել 20 րոպե սառչի:
Օշարակը պատրաստել առանձին տարայի մեջ։ Կես բաժակ կոճապղպեղի ջուրը խառնեք կես բաժակ գազավորված ջրի հետ և ավելացրեք կրաքարի հյութ և մեղր։
Լավ խառնել։ Պատրաստ է
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։