Կոճապղպեղի թուրմ՝ օգտակար հատկություններ և բաղադրատոմսեր

Դիտումներ 401

Կոճապղպեղի թուրմ՝ օգտակար հատկություններ և բաղադրատոմսեր

Կոճապղպեղի թուրմը եզակի միջոց է, որը կարող է օգնել նիհարելու և տարբեր հիվանդությունների դեմ պայքարում։ Կոճապղպեղը հաճախ օգտագործվում է մրսածության և վարակիչ հիվանդությունների բուժման համար։

Կոճապղպեղի վրա հիմնված ճիշտ պատրաստված դեղամիջոցը կարող է բարելավել արյան շրջանառությունը, թեթևացնել ստամոքսի ցավը, ինչպես նաև հազը։ Բացի այդ, կոճապղպեղի թուրմն ունակ է մաքրել օրգանիզմը տոքսիններից և տոքսիններից։

Որպեսզի դուք իմանաք, թե ինչպես ճիշտ պատրաստել նման միջոցը, մենք ցանկանում ենք ձեր ուշադրությանը ներկայացնել մի քանի պարզ բաղադրատոմս՝ տանը կոճապղպեղի թուրմ պատրաստելու համար։ Այս դեպքում ձեզ հարկավոր չէ ապրանքների հսկայական ցանկ: Պարզապես զինվեք մեր առաջարկություններով և պատրաստեք հիանալի դեղամիջոց բազմաթիվ հիվանդությունների համար, որոնց հրաշք հատկությունները կարող եք ինքներդ զգալ:



Կոճապղպեղի թուրմ պատրաստելու բաղադրատոմսեր

Ավանդական բժշկության գիտակների շնորհիվ կան կոճապղպեղի թուրմ պատրաստելու բազմաթիվ տարբեր բաղադրատոմսեր, սակայն մենք ձեզ համար ընտրել ենք ամենաարդյունավետները։

Օղու վրա

Օղու մեջ կոճապղպեղի արմատից թուրմ պատրաստելու համար պետք է կոճապղպեղը մանրակրկիտ լվանալ, կեղևազատել և մեծ շերտերով կտրատել։ Դրանից հետո դրանք լցրեք շշի մեջ և լցրեք սպիրտով հետևյալ համամասնությամբ՝ չորս հարյուր գրամ կոճապղպեղի դիմաց մեկ լիտր սպիրտ։ Դրանից հետո անհրաժեշտ է տարան ուղարկել ջերմության մեջ թրմելու՝ հաստ կտորով ծածկելուց հետո։

Կոճապղպեղի նման թուրմը պետք է թրմել առնվազն երկու շաբաթ, մինչդեռ պարտադիր է թափահարել երկու օրը մեկ, որպեսզի նստվածք չմնա։ Երբ միջոցը թրմվի, այն պետք է զտել մաղի միջով և ավելացնել մի քիչ կիտրոնի հյութ։

Կոճապղպեղի այս թուրմը խորհուրդ է տրվում ընդունել օրական երկու անգամ մեկ փոքր գդալով։

Եթե ​​դուք պատրաստվում եք օգտագործել մաքուր սպիրտ, ապա այն նախ պետք է նոսրացնել ջրով մեկից երկու հարաբերակցությամբ։

Կիտրոնով ջրի վրա

Եթե ​​պատրաստվում եք կիտրոնի կոճապղպեղի թուրմ պատրաստել, ապա պետք է կոճապղպեղը մաքրեք և կտրատեք նույն կերպ, ինչպես նախորդ բաղադրատոմսով։ Այնուհետև այն լցնում ենք կաթսայի մեջ և լցնում ջուր այն քանակությամբ, որը կախված կլինի կոճապղպեղի քանակից։ Այսպիսով, երեսուն գրամ արմատի համար անհրաժեշտ է երեք հարյուր գրամ ջուր վերցնել:

Կաթսան դրեք կրակի վրա և թուրմը եռացրեք քսան րոպե։ Դրանից հետո այն պետք է սառչի և զտվի շղարշի միջով: Կիտրոնի հյութը, որը պետք է ավելացնել եփման վերջում, պետք է թարմ քամած լինի, ոչ թե երեկ։ Այն ավելացնել թուրմի մեջ և խառնել, որից հետո կարելի է օրական երկու անգամ ընդունել երկու ճաշի գդալ։ Այս բաղադրատոմսի մասին ավելին իմացեք ստորև ներկայացված տեսանյութում:



Քաշի կորստի համար

Գաղտնիք չէ, որ աղջիկներն ու կանայք հաճույքով օգտագործում են կոճապղպեղի թուրմը՝ որպես նիհարելու միջոց։ Եթե ​​դուք պարբերաբար խմեք նման ըմպելիք, ապա օրգանիզմում նյութափոխանակությունը զգալիորեն կբարելավվի, ինչի շնորհիվ կսկսվի նիհարելու գործընթացը։ Կոճապղպեղից, որի բաղադրատոմսը մեզ է հասել Տիբեթից, կարող եք նիհարելու համար հրաշք դեղամիջոց պատրաստել հետևյալ կերպ.

  • Վերցրեք կոճապղպեղի մի ամբողջ արմատ, մանրակրկիտ լվացեք և հեռացրեք մաշկը։ Դրանից հետո կոճապղպեղը պետք է մանր կտրատել ու դնել խորը տարայի մեջ։

  • Մաքրեք միջին չափի երկու պճեղ սխտորը, մի փոքր կտրատեք և դրեք նույն տարայի մեջ, ինչ կոճապղպեղը։

  • Երկու լիտր ջուր եռացրեք և լցրեք տարայի մեջ՝ ծածկելով այն կափարիչով կամ շատ հաստ կտորով։

  • Երեք ժամ հետո կարող եք քամել կոճապղպեղի ինֆուզիոն և ընդունել ըստ հրահանգների։

Օրական մեկ բաժակ այս ըմպելիքից խմեք՝ նյութափոխանակությունը բարելավելու համար։ Այս ըմպելիքի շնորհիվ նիհարելու գործընթացը ավելի հեշտ ու արդյունավետ կդառնա։ Համի և բույրի համար կարող եք նաև ավելացնել մի քիչ մշկընկույզ կամ նարնջի հյութ:

Օգուտ և վնաս

Իհարկե, կոճապղպեղի թուրմը կարող է օգտակար լինել ձեր օրգանիզմին, բայց կարող է նաև վնաս պատճառել։ Հրավիրում ենք ձեզ ծանոթանալու այս միջոցի օգտագործման դրական և բացասական կողմերի մասին՝ պատրաստված տանը՝ հին տիբեթյան բաղադրատոմսով։

Դրական հատկությունները ներառում են այն փաստը, որ կոճապղպեղի թուրմի օգտագործումը կարող է թեթևացնել մարմնում բորբոքային պրոցեսներ ունեցող մարդու վիճակը, արագացնել նյութափոխանակությունը, թեթևացնել ստամոքսի ցավը և օգնել աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների բուժմանը: Նաև կոճապղպեղով ըմպելիքը կարող է նորմալացնել նյարդային համակարգը և բարելավել մարդու իմունային համակարգի գործունեությունը: Կոճապղպեղի թուրմն ի վիճակի է թեթևացնել ցավը և պայքարել միգրենի դեմ, օգնել մրսածության և վարակիչ հիվանդությունների բուժմանը, ինչպես նաև ամրացնել օրգանիզմն ամբողջությամբ։

Ինչ վերաբերում է վնասին, ապա կոճապղպեղի թուրմը կարող է առաջացնել միայն այն դեպքում, եթե այն չի համապատասխանում հակացուցումներին, որոնք այնքան էլ շատ չեն։ Այս միջոցը չպետք է օգտագործեն այնպիսի հիվանդություններ ունեցող մարդիկ.

  • խոց;

  • գաստրիտ;

  • մաշկի հիվանդություններ;

  • հեպատիտ;

  • լյարդի ցիռոզ;

  • ալերգիա կոճապղպեղի, մեղրի կամ կիտրոնի նկատմամբ;

  • մարմնի ջերմաստիճանի բարձրացում;

  • սրտանոթային համակարգի հիվանդություններ.

Եթե ​​խստորեն հետևեք դեղաչափերին և հակացուցումներին, ապա կոճապղպեղի թուրմը ոչ մի վնաս չի հասցնի ձեր օրգանիզմին։



Ամենաընթերցվածը