Միջոց, որը վերացնում է ճարպը լյարդից և այևս ձեր լյարդը ճարպակալած չի լինի
Կոճապղպեղի արմատը շատ սիրված և օգտակար համեմունք է։ Այն ամրացնում է հիշողությունը, բարելավում է մարսողությունը և ավելացնում ախորժակը, բարենպաստորեն ազդում է լյարդի վրա:
Կոճապղպեղի թեյը հիանալի միջոց է մկանների ցավի, մրսածության, գրիպի և գլխացավերի դեմ: Այս ըմպելիքն օգնում է ոչնչացնել գրիպ և մրսածություն առաջացնող վիրուսը։
Օրական մեկ բաժակ կոճապղպեղով թեյը զգալիորեն նվազեցնում է ինսուլտի հավանականությունը։ Բանն այն է, որ կոճապղպեղը նոսրացնում է արյունը, ինչը դժվարացնում է արյան անոթները խցանող թրոմբների (արյան խցանումների) առաջացումը։
Կոճապղպեղի թեյն անփոխարինելի է նիհարելու համար՝ եթերայուղերը դրա բաղադրության մեջ արագացնում են օրգանիզմում նյութափոխանակության գործընթացները։
Կոճապղպեղով թեյ պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է՝
բնական մեղր
¼ թ/գդ աղացած քրքում
¼ թ/գդ աղացած կոճապղպեղ
1 բաժակ ջուր
Կոճապղպեղով թեյ պատրաստելու հեշտ միջոց՝ քրքումի և կոճապղպեղի փոշու վրա լցնել եռացրած ջուր, ավելացնել մեղր, ապա ծածկել և թողնել եփվի 15-20 րոպե։ Այնուհետև թեյը քամեք բաժակի մեջ։
Կոճապղպեղի թեյին կարելի է ավելացնել տարբեր համեմունքներ՝ դարչին, հիլ, մեխակ։ Կոճապղպեղի թեյը լավ տաքացնում է և ջերմությունը պահպանում օրգանիզմում, առույգացնում և էներգիա է հաղորդում։ Անպայման ներառեք այս թեյը ձեր ամենօրյա սննդակարգում:
Որևէ դեղ կամ բուժման մեթոդ օգտագործելուց առաջ միշտ խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ: