Կոճապղպեղի և սխտորի միջոցով վերացրեք բրոնխիտը, մաքրեք օրգանիզմը և ամրապնդեք իմունային համակարգը

Դիտումներ 332

Կոճապղպեղի և սխտորի միջոցով վերացրեք բրոնխիտը, մաքրեք օրգանիզմը և ամրապնդեք իմունային համակարգը

Սխտորով և կոճապղպեղով թեյն արդյունավետ է մրսածության բուժման համար։ Օրինակ՝ բրոնխիտը և սուր շնչառական վարակները, ինչպես նաև ձեր իմունային համակարգի ամրապնդումը: Եվ այս ամենը շնորհիվ մեծ սննդային գործոնի և վիտամինների առկայության:

Կոճապղպեղը հայտնի համեմունք է, որը հաճախ օգտագործվում է ժողովրդական բժշկության մեջ: Կոճապղպեղի արմատը կարելի է օգտագործել թարմ, չոր փոշի կամ որպես յուղ կամ հյութ։

Այսպիսով, ինչպես պատրաստել կոճապղպեղով թեյ բրոնխիտի համար:

 

 



Բաղադրությունը:

3 կիտրոն (օգտագործեք ամբողջ կիտրոնը՝ սերմեր, կեղև, միջուկ)
3/4 թարմ կոճապղպեղի արմատ
2 դարչինի ձողիկներ
1-2 վանիլի պատիճ

 

Եռացնել 3/4 լիտր ջրի մեջ եւ եփել 20-25 րոպե։
Նաև ցանկության դեպքում կարող եք պատրաստել մոտ 3-4 բաժակ անանուխի թեյ՝ թարմ անանուխի ճյուղով։ Պարզապես ավելացրեք այն առաջին եփուկին:
Քաղցրացրեք մաքուր մեղրով։
Խմեք ողջ օրվա ընթացքում, բայց մի օգտագործեք միկրոալիքային վառարանից, քանի որ դա ոչնչացնում է սննդանյութերը:

 

 



Հայտնի է, որ սխտորը, բացի մրսածության դեմ պայքարելուց, կանխում է հաստ աղիքի քաղցկեղը։ Այն իսկապես շատ օգտակար է հիվանդության ժամանակ կամ որպես կանխարգելիչ միջոց։

Բայց խորհուրդ է տրվում մաքրել, եթե հանգստյան օրերն անցկացնում եք տանը։

 

Տապակել սխտորը, մինչև փափկեն։ Օրվա ընթացքում ընդունելու չափը կազմում է մոտ 6 ատամիկ: Սպառեք և թողեք, որ այն անի իր գործը։ Օրվա ընթացքում կերեք թեթև, սննդարար նյութերով հարուստ մթերքներ, ինչպիսիք են թարմ բանջարեղենը և հեշտությամբ մարսվող սպիտակուցները: Մի կերեք ռաֆինացված շաքար:



Ամենաընթերցվածը