Կոճապղպեղի ջուրը ամենաառողջ ըմպելիքն է, որը հաջողությամբ այրում է գոտկատեղի և կոնքերի ավելորդ ճարպը
Դուք հավանաբար լսել եք շատ բաղադրատոմսերի մասին, որոնք նպաստում են քաշի կորստին, բայց ահա մեկ բաղադրատոմս (կոճապղպեղի ջուր), որը լի է առողջության համար բոլոր տեսակի օգուտներով:
Փորձեք կոճապղպեղի ջուրը՝ որպես զովացուցիչ ըմպելիք, որն օգտակար է օրգանիզմը մաքրելու և ճարպերը հեռացնելու համար: Դա կատարյալ դետոքսային ուժ է, և դուք թեթևության զգացում կստանաք այս համեղ ըմպելիքից:
Ձեզ անհրաժեշտ է՝
3-4 կոճապղպեղի արմատ
ջուր - 1,5 լիտր
կիտրոնի հյութ (ըստ ցանկության)
Վերցրեք 1-1,5 լիտր ջուր և սկսեք եփել։
Եռման ջրի մեջ ավելացնել 3-4 բարակ շերտով կոճապղպեղ։
Կոճապղպեղը 15 րոպե եռացրեք ջրի մեջ մարմանդ կրակի վրա։
Հեռացրեք կրակից և թողեք, որ լուծույթը սառչի:
Քամեք հեղուկը և ձեր կոճապղպեղի ջուրը պատրաստ է։
Ինչպե՞ս է կոճապղպեղի ջուրն օգուտ տալիս ձեր առողջությանը:
1. Խոլեստերինի մակարդակ
Կոճապղպեղն ունի բուժիչ հատկություն՝ այն մեծապես ազդում է արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակի վրա։ Բարձր խոլեստերինը և գիրությունը կապված են այնպիսի հիվանդությունների հետ, ինչպիսիք են քաղցկեղի որոշ տեսակներ և սրտի հիվանդություն: Կոճապղպեղի ջուրը կօգնի նվազեցնել խոլեստերինի մակարդակը մարմնում՝ նվազեցնելով արյան և լյարդի խոլեստերինի մակարդակը: Բացի այդ, կոճապղպեղի ջուրը նաև արդյունավետ է արյան ճնշումը իջեցնելու և արյունը նոսրացնելու համար։
2. Ուժեղ հակաբորբոքային օգուտներ ունի
Կոճապղպեղի թրմված ջուրը նաև արդյունավետ է զգալիորեն նվազեցնելու բորբոքումը, հոդացավը, ինչպես նաև այտուցը: Այն հատկապես արդյունավետ է այնպիսի հիվանդությունների դեպքում, ինչպիսիք են ռևմատիզմը և օստեոարթրիտը:
3. Շատ ուժեղ հակաօքսիդանտներ է պարունակում
Կոճապղպեղը հարուստ է հակաօքսիդանտներով։ Այս հզոր քիմիական նյութերն արդյունավետ են ազատ ռադիկալները հեռացնելու համար: Վնասը կարող է լինել բազմաթիվ առողջական խնդիրների պատճառ, ինչպիսին է քաղցկեղը:
4. Ուժեղ պաշտպանություն քաղցկեղի դեմ
Կոճապղպեղի ջուրը, ինչպես ենթադրվում է, արդյունավետ է քաղցկեղի զարգացումը կանխելու համար: Կոճապղպեղն ունի հզոր հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ հատկություններ: Այս օգուտները պատճառ են հանդիսանում քաղցկեղի որոշ տեսակների տարածումը նվազեցնելու կամ նույնիսկ այն կանխելու համար: