Կիվին օգտակար է, թե ոչ. Ես նոր եմ իմանում այս կետերի մասին

Դիտումներ 1011

Կիվին օգտակար է, թե ոչ. Ես նոր եմ իմանում այս կետերի մասին

1. Վիտամին C. Միջին չափի կիվին պարունակում է 92,7 մգ ասկորբինաթթու: Ինչպես գիտեք, վիտամին C-ն ուժեղ հակաօքսիդանտ է, կանխում է հոգնածության զարգացումը և բարելավում է իմունիտետը։

2. Վիտամին B-ն վիտամին C-ի հետ համատեղ կարող է ուժեղացնել միմյանց ազդեցությունը: B վիտամինները (հիմնականում B1 և B2) նպաստում են նյարդային համակարգի բնականոն գործունեությանը և ազդում նյութափոխանակության գործընթացների վրա:

 

 

3. Կիվիում պարունակվող ֆոլաթթուն օգնում է կանխել սակավարյունությունը և լորձաթաղանթի վնասումը։

4. Սրտանոթային համակարգի աշխատանքին նպաստող կալիումը կիվիում պարունակվում է 3 գ, իսկ առողջ մարդու օրական պահանջը տատանվում է 3–4 գ:

 



Արդյունավետ և առողջ կանաչ դիետա կիվիով. Կախված կոնքեր կամ փոր չկա

Ես իսկապես չէի սիրում այս թթու միրգը, բայց հիմա ... և նույնիսկ նման ազդեցությունից հետո:
Կիվին կօգնի ձեզ դառնալ ավելի նիհար` արտակարգ իրավիճակներում: 
Քաշի կորստի համար կիվիի դիետան կօգնի ձեզ արագ մաքրել ձեր մարմինը, այրել ավելորդ ճարպը առանց մկանները թուլացնելու, ինչպես նաև վիտամիններով հարստացնել ձեր իմունային համակարգը, որը ձմռանը սպառվել է:
Կիվին պարունակում է բնական կարնիտին՝ բուսական ծագման ճարպ այրող միջոց։ Պտուղը հարուստ է նաև բջջանյութով և վիտամին C-ով, ֆլավոնոիդներով և հակաօքսիդանտներով: Միևնույն ժամանակ, այն ցածր է կալորիաներով: Իդեալական է պահքի օրերի համար. մրգի թելքավոր կառուցվածքը կօգնի վերահսկել ախորժակը:
Օգտակար է 1 կիվի ուտել դատարկ ստամոքսին, եթե դուք չեք տառապում ստամոքսի խոցով կամ գաստրիտով։ Որոշ մարդիկ նույնիսկ այն ուտում են կեղևի հետ, որը պարունակում է նաև շատ սննդարար նյութեր և բջջանյութ: 
Ողջ օրվա ընթացքում խորհուրդ է տրվում ուտել 6 կիվի և խմել 1,5 լիտր ցածր յուղայնությամբ կեֆիր:
Դիետայի ընթացքում մարսողական համակարգը կհանգստանա, աղիները կմաքրվեն։ Կիվիի հրաշագործ հատկությունների շնորհիվ դուք կարող եք նիհարել մինչև 2 կգ ընդամենը 1 օրում։

 


Դիետայի ընթացքում կարելի է խմել կոկտեյլներ՝ կեֆիրը բլենդերի մեջ խառնել կիվիի և նարինջի կամ հատապտուղների հետ։ Սա կդիվերսիֆիկացնի ճաշացանկը և կօգնի ձեզ հաճույքով դիմանալ սննդի սահմանափակումներին, բայց օրգանիզմը մաքրելու հրաշագործ ազդեցությունը կմնա:

Նախաճաշ

1 փունջ հազարից, 1 բուլղարական պղպեղից, 1 կիվիից, 2 կանաչ սոխից պատրաստել աղցան։ Աղցանը համեմեք 1 ճաշի գդալ մանանեխով կամ կիտրոնի հյութով։

Խորտիկ նախաճաշից 2 ժամ հետո

Բլենդերի մեջ կոկտեյլ պատրաստեք 1 կանաչ խնձորից, 1 կիվիից և 1 բանանից։ Եթե ​​չեք կարողանում սմուզի պատրաստել, պարզապես վայելեք մրգերը:

 



Ընթրիք

Լցնել 3 ճ.գ. վարսակի ալյուր մի բաժակ բնական յոգուրտով, ավելացնել մի բուռ չամիչ, մանր կտրատած մանդարին և մանր կտրատած կիվի։ Թող հացահատիկը մնա մոտ 15 րոպե և վայելեք էներգիայով հարուստ ընթրիքը:

Կեսօրից հետո խորտիկ

Պատրաստեք մրգային աղցան՝ ձեզ հարկավոր կլինի 1 բանան, 1 խնձոր, 1 կիվի և մեկ բաժակ կեֆիր կամ յոգուրտ։ Աղցանին կարող եք մի պտղունց դարչին ավելացնել։

Քնելուց առաջ Կարող եք ընտրել՝ կարող եք ուտել 1 նարինջ կամ խմել 1 բաժակ կեֆիր

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը