Կիտրոնը մի քանի հիվանդության սպանիչ է․ Ահա բաղադրատոմսերը

Դիտումներ 7504

Կիտրոնը մի քանի հիվանդության սպանիչ է․ Ահա բաղադրատոմսերը

Սուր կոկորդի ցավի դեպքում կեղևի հետ միասին կերեք կես կիտրոն։ Կիտրոնի հյութը նույնպես օգտակար է ողողումների համար՝ նոսրացրեք այն ջրով 1։3 հարաբերակցությամբ և օրվա ընթացքում ամեն ժամ ողողեք։ 

Բրոնխիտի դեպքում խառնեք 50 գ քերած ծովաբողկը և 2-3 ցիտրուսային մրգի հյութը։ Խմեք մեկ թեյի գդալ օրը մի քանի անգամ՝ առանց որևէ բան խմելու։ 

Կիտրոնը սխտորի ընկերությունում հիանալի կերպով գործում է որպես լուծող միջոց։ Դրա համար 5 կիտրոնի միջուկը կեղևով խառնում ենք 4 գլուխ սխտորի հետ, խառնուրդը լցնում ենք մեկ լիտր զով եռացրած ջրի հետ, ամուր փակում և 5 օր պահում մութ ու սառը տեղում։ Քամեք և ընդունեք մեկ ճաշի գդալ օրական երեք անգամ ուտելուց 20 րոպե առաջ։



Կիտրոնը լավագույն միջոցն է անոթների առողջության համար

Հոդվածում առաջարկվում են բաղադրատոմսեր, որոնք կօգնեն մաքրել անոթները, բարելավել դրանց առաձգականությունը և ամրացնել պատերը։

Բաղադրատոմս #1

 

  • կիտրոնի հյութ - 1 թեյի գդալ
  • մեղր - 1 թեյի գդալ
  • արեւածաղկի ձեթ - 1 թեյի գդալ

 

 

Բաղադրիչները խառնելուց հետո խառնուրդը խմեք առավոտյան նախաճաշից առաջ՝ դատարկ ստամոքսին։ Կրկնել 10 օր անընդմեջ։

Բաղադրատոմս #2

  • մեղր - 1 թեյի գդալ
  • կիտրոնի հյութ - 0,5 կիտրոն
  • եռացրած ջուր - 200 մլ

Նշված բաղադրիչներից ըմպելիք պատրաստեք և խմեք երեկոյան քնելուց առաջ 10 օր։

 



Բաղադրատոմս #3

 

  • կիտրոն - 2 հատ
  • մեղր - 2 ճաշի գդալ

 

 

Միջին չափի կիտրոնները մանրացնել, վրան ավելացնել մեղր ու թողնել մեկ օր թրմվի ապակե տարայի մեջ։ Դուք պետք է ամեն օր մի քանի թեյի գդալ (2 կամ 3) ընդունեք, մինչև ամբողջ խառնուրդը ավարտվի: Դա հնարավոր է թեյի հետ, իսկ դա պետք է խմել հիմնական կերակուրից առաջ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը