Կիտրոնը, աղը և պղպեղը օգնում են այս 7 խնդիրների լուծմանը
Ավանդական բժշկության կողմնակիցների կողմից կիսվող բոլոր խորհուրդների թվում առանձնահատուկ ուշադրության է արժանի կիտրոնի օգտագործումը տարբեր համեմունքներով։ Գայթակղիչ է հնչում, այնպես չէ՞:
1. Երբ մրսում եք, հատկապես, երբ հազում եք, ավելի շատ տաք հեղուկ խմեք։ Բայց ավելի արագ վերականգնման համար ջրի կամ թեյի մեջ մի քիչ աղ, պղպեղ և կիտրոնի հյութ ավելացրեք
2. Եթե ձեր կոկորդը ցավում է, կատարեք ողողում հետևյալ լուծույթով.
200 մլ տաք ջուր, 1/2 թ.գ. կիտրոնի հյութ և 1/2 թ.գ. աղ.
3. Եղունգների համար լոգանքները ավելի արդյունավետ կլինեն, եթե դրանց վրա ավելացնեք մի երկու կաթիլ կիտրոնի հյութ և մի պտղունց աղ։
4. Կիտրոնով և աղով բուրավետ լոգանքները ցելյուլիտից ազատվելու ամենահաճելի միջոցն են:
5. Եթե ավելորդ քաշի հետ կապված խնդիրներ ունեք, խմեք օրական 1 բաժակ տաք ջուր՝ 1/4 թ/գդ. աղացած սև պղպեղ, 1 ճ.գ. մեղր եւ 2 ճ.գ. կիտրոնի հյութ.
6. Սրտխառնոցի դեպքում ջուր ընդունեք՝ կիտրոնի հյութի և սև պղպեղի ավելացումով։
7. Ցանկանու՞մ եք համի նոր սենսացիաներ։ Եթե մանրացնում եք կիտրոնի կեղևը, սև պղպեղը և աղը, ապա ստացվում է զարմանալի համեմունք, որը ոչ միայն համեմունք կհաղորդի ձեր սիրելի ուտեստի համին, այլև կարագացնի նյութափոխանակությունը։