Կիտրոնի և սխտորի ամենահզոր խառնուրդը մաքրում է ձեր զարկերակները և կանխում սրտի կաթվածը
Կիտրոնն ու սխտորը սուպերմթերքներ են, որոնք առողջության համար զարմանալի օգուտներ ունեն։ Հեշտությամբ հասանելի ցանկացած վայրում բավականին ցածր գնով դրանք դարձնում է շատ արդյունավետ բնական բաղադրիչներ, որոնք օգտագործում են շատ մարդիկ՝ բարելավելու իրենց առողջությունը և խուսափելու ցանկացած տեսակի վնասակար խանգարումներից: Այստեղ մենք թվարկել ենք երկու բաղադրատոմս, որոնք ոչ միայն կազատեն ձեր սրտի խցանումները, այլև կուժեղացնեն ձեր իմունիտետը:
Բաղադրատոմս 1.
Մեղրը, որը համեղ քաղցր օշարակ է, պարունակում է նաև բազմաթիվ հակաօքսիդանտներ, B վիտամիններ, նիացին, ֆոլաթթու, վիտամին B6, վիտամին C, կալցիում, երկաթ, ցինկ, կալիում, ֆոսֆոր, սելեն, մագնեզիում, քրոմ և շատ ավելին:
Ձեզ հարկավոր է.
1. Կիտրոնի հյութ (1 բաժակ)
2. Կոճապղպեղի հյութ (1 բաժակ)
3. Սխտորի հյութ (1 բաժակ)
4. Խնձորի քացախ (1 բաժակ)
5. Օրգանական/բնական մեղր (3 բաժակ)
Կաթսան տաքացրեք կիտրոնի, սխտորի, կոճապղպեղի հյութերի և խնձորի քացախի խառնուրդով։ Տաքացնելիս խառնուրդը մանրակրկիտ խառնել, մինչև հեղուկի մեկ բաժակ գոլորշիանա (մոտ 30 րոպե): Երբ խառնուրդը պատրաստ է, թողեք մի քանի րոպե։ Ստացված զանգվածը լցնել ապակե տարայի մեջ 3 բաժակ մեղրի հետ միասին։ Ամեն ինչ լավ խառնել և պահել սառնարանում։ Դուք կարող եք այս խառնուրդից մեկ ճաշի գդալ օգտագործել ամեն օր նախաճաշից առաջ՝ դատարկ ստամոքսին։
Բաղադրատոմս 2.
Հիմնականում սուպեր բաղադրիչն է, որը մենք պատրաստվում ենք օգտագործել այս խառնուրդի համար: Դուք կարող եք կռահել? Դա ոչ այլ ինչ է, քան մեխակ: Մեխակն ունի բազմաթիվ առողջական առավելություններ, այդ թվում՝ ավելի լավ մարսողություն, հակաքաղցկեղային հատկություն, պաշտպանում է լյարդը, վերահսկում է շաքարախտը, ամրացնում է ոսկրային համակարգը և մեծապես բարձրացնում իմունային համակարգը:
Մեխակը պարունակում է եթերային յուղեր, ինչպիսիք են ացետիլևենոլը, վանիլինը, մասլիկ թթուն և այլն: Այն պարունակում է վիտամիններ և հանքանյութեր, ինչպիսիք են վիտամին A, C, E, K, ֆոլաթթու, նիացին, ռիբոֆլավին, թիամին նատրիումի, կալիումի, կալցիումի, պղնձի, երկաթի հետքերով: , մագնեզիում, ֆոսֆոր և շատ ավելին:
Բաղադրությունը՝
1. Կիտրոնի միջուկ՝ մանր կտրատած (6 հատ)
2. Մեխակ (10-15 հատ)
3. Սխտոր մանրակրկիտ մաքրված (30 պճեղ)
4. Թարմ ֆիլտրացված ջուր (2 լիտր)
Կիտրոնը, սխտորը և մեխակները ավելացրեք բլենդերի մեջ և անհրաժեշտ քանակությամբ ջրի կեսը: Լավ խառնել, որպեսզի ստացվի մածուկ։ Դրանից հետո այս խառնուրդը լցնել ամանի մեջ և ավելացնել մնացած ջուրը։ Ջուրը ավելացնելուց հետո այն ձևավորում է հյութի պես թեթև ջրային հյուսվածք: Զտել հյութը ֆիլտրով և պահել սառնարանում։ Շատ կարևոր է, որ խառնուրդը պահեք ապակե տարայի մեջ, քանի որ պլաստիկը կարող է հանգեցնել տոքսինների առաջացման: Օգտագործեք այս խառնուրդը օրական երեք անգամ 3 շաբաթվա ընթացքում, այնուհետև մեկ շաբաթ ընդմիջեք և շարունակեք նույն բուժումը 6 ամիս:
Դեն մի նետեք սխտորի ձողերը․ Շատերը նույնիսկ չգիտեն դրանց առավելությունների մասին
Սխտորով ձողերը քիչ կալորիաներ ունենԴրանք երկաթով հարուստ են, նույնիսկ ավելի շատ, քան խնձորը: Նաև կա ծծումբ, կալցիում, այս ամենը դրան բնորոշ հոտ է հաղորդում:
Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են արյան մեջ խոլեստերինը, օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի դեպքում, երկարատև հիվանդություններից հետո։
Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք ձմռան համար պատրաստել այս պարզ բաղադրատոմսով։
3 ճ.գ. աղ,
2 կծու պղպեղ,
0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ,
0,5 ճ․գ․ աղացած համեմ
1. Ձողերը մանրակրկիտ լվացեք։ Կոպիտ մասը պետք է հեռացվի:
2. Կտրեք ձողերը և դրեք և բլենդերի մեջ՝ այլ բաղադրիչների հետ միասին։
4. Ամեն ինչ լցնել փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ։
5. Տեղադրել սառնարանում։
6. Այն կարելի է պահել մոտ մեկ տարի, բայց, հաստատ, ավելի շուտ կսպառվի։
Նոր համեղ հավելումը պատրաստ է: Այժմ դուք հեշտությամբ կարող եք հարստացնել բազմաթիվ սոուսների, մսային ուտեստների և ապուրների համը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։