Կիտրոն և սոդա՝ բուժիչ խառնուրդ, որը փրկում է սարսափելի հիվանդությունից տարեկան մինչև 1000 կյանք
Կիտրոնն ունի հակաքաղցկեղային հատկություն, քանի որ այն պարունակում է լիմոնոիդներ՝ ֆիտոքիմիական միացություններ, որոնք առկա են մի շարք ցիտրուսային մրգերում: Կիտրոնն օգտագործվում է նաև pH մակարդակը հավասարակշռելու համար:
Կիտրոնի ուժեղ հակամանրէային ազդեցությունը պայմանավորված է վիտամին C-ի բարձր պարունակությամբ, որն ունի գործունեության լայն սպեկտր բակտերիալ և սնկային վարակների դեմ:
Բացի այդ, այն կարող է օգնել վերացնել ներքին մակաբույծներն ու որդերը, ինչպես նաև կարգավորել արյան ճնշման մակարդակը։ Բացի այդ, այն հզոր հակադեպրեսանտ է, որն արդյունավետորեն նվազեցնում է սթրեսի մակարդակը:
Ինչպե՞ս պատրաստել այս բուժիչ խառնուրդը․
Դա շատ պարզ է, մի բաժակի մեջ խառնեք 200 մլ կիտրոնի հյութը մեկ թեյի գդալ սոդայի հետ, կարող եք նոսրացնել խառնուրդը թորած ջրով, և ձեր հրաշք ըմպելիքը պատրաստ է:
Լավագույն ազդեցության համար անհրաժեշտ է ըմպելիքն օգտագործել նախաճաշից առաջ՝ դատարկ ստամոքսին։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։