Կիևյան կոտլետներ պատրաստելու գաղտնիքները. ուտեստը հաստատ չի փլվի ամենակարևոր պահին

Դիտումներ 913

Կիևյան կոտլետներ պատրաստելու գաղտնիքները. ուտեստը հաստատ չի փլվի ամենակարևոր պահին

Անկախ նրանից, թե որ տարբերակն եք ընտրում, մեր խորհուրդները օգտակար կլինեն իսկապես համեղ և ախորժելի ուտեստ պատրաստելիս։

 

 

Հավի մեկ ֆիլեից միջինը 2 կոտլետ է ստացվում։

Դա անելու համար միսը պետք է պատշաճ կերպով ծեծել այնքան, մինչև դրա հաստությունը լինի մոտ 0,5 սմ։

 



Դրանից հետո ֆիլեն թեք կտրեք. ապագա կոտլետը հարմար կլինի ծալել ստացված եռանկյունու տեսքի մեջ (կրուասան պատրաստելու ձևով):

 

 

Ռուլետները պատրաստ լինելուց հետո դրանք տեղափոխեք տախտակի վրա և 15 րոպեով ուղարկեք սառցախցիկ։

 



Այս պարզ քայլի շնորհիվ կարող եք վստահ լինել, որ կոտլետները չեն քանդվի։

Երրորդ խորհուրդն է՝ կոտլետները նորից դնել սառցախցիկում 15 րոպեով, այս անգամ ալյուրի, ձվի և պաքսիմատի մեջ եփելու գործընթացի ավարտից հետո։



Ամենաընթերցվածը