Կիևյան կոտլետներ պատրաստելու գաղտնիքները. ուտեստը հաստատ չի փլվի ամենակարևոր պահին
Դիտումներ 913
Անկախ նրանից, թե որ տարբերակն եք ընտրում, մեր խորհուրդները օգտակար կլինեն իսկապես համեղ և ախորժելի ուտեստ պատրաստելիս։
Հավի մեկ ֆիլեից միջինը 2 կոտլետ է ստացվում։
Դա անելու համար միսը պետք է պատշաճ կերպով ծեծել այնքան, մինչև դրա հաստությունը լինի մոտ 0,5 սմ։
Դրանից հետո ֆիլեն թեք կտրեք. ապագա կոտլետը հարմար կլինի ծալել ստացված եռանկյունու տեսքի մեջ (կրուասան պատրաստելու ձևով):
Ռուլետները պատրաստ լինելուց հետո դրանք տեղափոխեք տախտակի վրա և 15 րոպեով ուղարկեք սառցախցիկ։
Այս պարզ քայլի շնորհիվ կարող եք վստահ լինել, որ կոտլետները չեն քանդվի։
Երրորդ խորհուրդն է՝ կոտլետները նորից դնել սառցախցիկում 15 րոպեով, այս անգամ ալյուրի, ձվի և պաքսիմատի մեջ եփելու գործընթացի ավարտից հետո։
Ամենաընթերցվածը