Կծու մթերքների առավելությունները ձեր օրգանիզմի համար, որոնց մասին հավանաբար չգիտեիք

Դիտումներ 1304

Կծու մթերքների առավելությունները ձեր օրգանիզմի համար, որոնց մասին հավանաբար չգիտեիք

Բոլորս էլ գիտենք, որ բազմաթիվ առասպելներ կան, որ համեմունքները թութքի պատճառ են դառնում, բայց դրանք սուտ են։ Ես ձեզ ցույց կտամ որոշ օգուտներ, որոնք կարող եք ստանալ կծու մթերքներից:

Մենք գիտենք, որ եթե դուք տառապում եք գաստրիտից կամ այրոցից, դուք պետք է խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ, բայց մի սպասեք, մինչև մեզ հետ լինեք՝ բացահայտելու առավելությունների այս շարքը, որոնց մասին հավանաբար չգիտեիք: 

Կծու մթերքների առավելությունները, որոնց մասին, հավանաբար, չգիտեք

Ապացուցված է, որ կծու մթերքները բարձրացնում են նյութափոխանակության արագությունը, ինչը օգնում է ավելի արագ այրել սնունդը:

Բարելավում է մարսողությունը.

Կծու մթերքների օգտագործումը ստիպում է ավելի արագ այրել սնունդը: Այն արագացնում է աղիների դանդաղ շարժումները և բուժում փորկապությունը:

Քաղցկեղ.

Ամերիկացի գիտնականները հաստատում են, որ որոշ կծու մթերքներ նվազեցնում են քաղցկեղի առաջացման վտանգը և նույնիսկ արդյունավետ են քաղցկեղի բջիջները «սպանելու» համար։

Բարելավում է արյան հոսքը.

Շատ մշակույթներ օգտագործում են կծու կերակուրներ, ինչպիսիք են հալապենյո պղպեղը՝ արյան շրջանառությունը բարելավելու համար:

Ձեզ ավելի շատ էներգիա է տալիս.

Կծու մթերքներ օգտագործելով՝ մարդը գիշերը ավելի լավ է քնում, ինչը խորը հանգստություն է առաջացնում և հետևաբար հաջորդ օրը ավելի շատ էներգիա։

Հակաօքսիդանտներով հարուստ է.

Ինչպես մյուս հակաօքսիդանտ մթերքները, ինչպիսիք են սոխը, սխտորը կամ կոճապղպեղը, կծու մթերքներն օգնում են պաշտպանել մեր առողջությունը և վերացնել օրգանիզմում պարունակվող օքսիդանտները:

 



Իսկական ժամանակն է ձմռան համար պատրաստելու պահածոյացված կծու պղպեղները․ Ահա բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր․

Չիլի

Ջուր

Աղ

Շաքարավազ

Քացախ

 

 

Պղպեղը լվանում ենք և մի քանի տեղից ծակում դագանակով։ 

Ստերիլիզացրեք բանկաները ցանկացած հարմար եղանակով: 

Լցրեք բանկաները պղպեղի հատիկներով: Լցնել եռման ջրով, ծածկել կափարիչներով և թողնել 10 րոպե։ Ջուրը թափեք առանձին ամանի մեջ: 

 



Ավելացնել աղ, շաքարավազ, լցնել քացախ։ 

Այս բաղադրատոմսում օգտագործվում է քացախ 6-9%, բայց եթե ունեք էսենցիա, ապա այն ջրով նոսրացրեք 1։8 հարաբերակցությամբ։ Մարինադը բերեք եռման աստիճանի:

 

Եռացող մարինադը լցնել տարայի մեջ և սերտորեն փակել կափարիչով:շ

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը