Կաղամբով տոլմա, ներկայացնում եմ ձեզ համեղ կաղամբով տոլմա պատրաստելու գաղտնիքը
Դիտումներ 575
Մենք ՝ հայերս, շատ սիրում և ուտում տոլմա։
Այն հայակական ճաշատեսակներից ամենահամեղներից է համարվում։
Իսկ կաղամբով տոլման համարվում է շատ դյուրամարս և համեղ ուտեստ։ Դիտեք պատրաստման եղանակը, պատրաստեք և վայելեք։
Բաղադրամասեր
1,5 կգ տավարի յուղոտ միս,
200 գրամ կլոր բրինձ,
1 փունջ համեմ,
1 փունջ մաղադանոս,
400 գրամ սոխ,
2 ճաշի գդալ չորացրած ռեհան,
2 ճաշի գդալ չորացրած ծիտրոն,
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,
աղ,
սև պղպեղ,
կարմիր պղպեղ,
150 գրամ կարագ,
600 գրամ սերկևիլ,
2 կգ կաղամբ
Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝
Ամենաընթերցվածը