Կաղամբով շատ հեշտ և համեղ աղցանի բաղադրատոմս
Բաղադրամասեր․
Կաղամբ
Հազարի տերևներ
Պղպեղ
Վարունգ
Գազար
Սոխ (փոքր)
Ցանկացած պանիր
Կանաչիներ
Աղ
Բուսական յուղ (կամ ձիթապտղի)
Կաղամբը կտրատել բարակ շերտերով և ուղարկել խորը աղցանների ամանի մեջ։
Կտրեք թղթե անձեռոցիկներով նախապես չորացրած հազարի թերթերը կամայականորեն կամ ձեր ձեռքերով պատռեք փոքր բեկորների տեսքով, ավելացրեք կաղամբին:
Վարունգները շրջանաձև կամ կիսաշրջանաձև կտրատել, ավելացնել աղցանի ամանի մեջ։ Ցանկալի է կոշտ կաշվով վարունգից մաշկը հեռացնել։
Բուլղարական պղպեղը բարակ կտրատել, իսկ սոխը՝ օղակների կամ կես օղակների։
Պանիրը կտրատում ենք փոքր խորանարդիկների, իսկ գազարը քերիչով անցկացնում ենք խոշոր քերիչով կամ կորեական գազարի համար քերիչով։ Ավելացրեք բոլոր բաղադրիչները վարունգով կաղամբին:
Լվացված և չորացրած կանաչիները մանր կտրատել։ Աղցանին ավելացնել կանաչիները, ամեն ինչ համեմել աղ և պղպեղով, ցանկության դեպքում համեմել բուսական կամ ձիթապտղի յուղով:
Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնեք, փորձեք տեսնել, թե արդյոք բավարար աղ կա, անհրաժեշտության դեպքում աղ ավելացրեք։
Կարող եք մատուցել։