Կաղամբի միջոցով շատ հեշտությամբ ազատվեք այրոցից
Վատ սննդակարգը, նստակյաց կենսակերպը, սթրեսը և այլ վատ սովորությունները, ինչպիսիք են ալկոհոլը կամ ծխախոտը, կարող են հանգեցնել այրոցի, բայց, բարեբախտաբար, կաղամբը կարող է օգտագործվել որպես այրոցի բնական միջոց:
Եթե դուք ամեն օր ուտեք այս մթերքները, դուք կկարողանաք աստիճանաբար հասնել ստամոքսի նորմալ pH-ի՝ առանց կտրուկ փոփոխությունների, բայց դեռևս կունենաք լավ մարսողության համար անհրաժեշտ թթվայնությունը.
Ավոկադո
Վարունգ
Ծնեբեկ
Կորեկ
Բրոկկոլի
Սակայն այրոցի դեմ ամենաօգտակար մթերքը կաղամբն է։ Ահա մի պարզ բաղադրատոմս, որը կարող եք օգտագործել ձեր pH-ը հավասարակշռելու և այրոցը նվազեցնելու համար:
Կաղամբը կարող է հիանալի միջոց լինել այրոցի դեմ, քանի որ կարգավորում է ստամոքսի, լյարդի և աղիների աշխատանքը՝ չեզոքացնելով թթվայնությունը և կանխելով այրոցը՝ պաշտպանելով աղեստամոքսային տրակտի լորձաթաղանթը բորբոքումից։
Այս բուժիչ ճաշատեսակի օրական երկու չափաբաժին պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները.
300-ից 400 գրամ կաղամբ
2 ճաշի գդալ (50 գրամ) ձիթապտղի յուղ
Կես կիտրոնի հյութ
Մի պտղունց սև պղպեղ ըստ ճաշակի
Մի պտղունց չաման՝ ըստ ճաշակի
1/2 թեյի գդալ (5 գրամ) ծով կամ Հիմալայան աղ
Կաղամբը կտրատել շատ բարակ շերտերով։
Դրեք ապակե տարայի մեջ։
Ավելացնել ձեթ, կիտրոնի հյութ, աղ և համեմունքներ։
Ծածկեք տարան և թողեք մարինացվի առնվազն երկու ժամ սենյակային ջերմաստիճանում։
Ճաշատեսակը բաժանեք երկու մասի և կերեք ճաշի ժամանակ, իսկ մյուսը՝ ընթրիքի ժամանակ։
Այս ճաշատեսակը լավ ծամեք, հակառակ դեպքում դա կարող է գազեր առաջացնել: Դրանից խուսափելու համար ավելացրել ենք չաման։
Այս բուժիչ կերակուրը կարելի է կանոնավոր կերպով ուտել, բայց չպետք է օգտագործվի ձեզ անհրաժեշտ ածխաջրերի, սպիտակուցների և ճարպերի այն մասերը փոխարինելու համար:
Մի քանի օրվա ընթացքում դուք կնկատեք տարբերությունը։