Կաթում եփած սխտոր․ Հնագույն ժողովրդական միջոց բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ

Դիտումներ 582

Կաթում եփած սխտոր․ Հնագույն ժողովրդական միջոց բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ

Այսօր մենք կքննարկենք սխտորով կաթի բաղադրատոմսը` զարմանալիորեն արդյունավետ միջոց տարբեր հիվանդությունների դեմ: Շատերը գիտեն, որ սխտորը հակաբիոտիկների բնական անալոգն է։ Կաթի օգտակարության մասին խոսելը նույնպես անվերջ է: Իսկ ինչ վերաբերում է երկու մատչելի և պարզ ապրանքների համադրությանը, սա առանձին խնդիր է։

 



Նման ըմպելիքի օգտագործումը, որի հիմնական բաղադրիչներն են սխտորն ու կաթը, թույլ կտա.

 

Նվազեցնել վատ խոլեստերինի մակարդակը

Բարելավել սրտի և արյան անոթների աշխատանքը

Բուժել լյարդը

Թեթևացնել բորբոքումն ու ցավը արթրիտի ժամանակ

Բարելավել նյարդային համակարգի աշխատանքը

Հաղթահարեք պոտենցիայի խնդիրներին.

 

Բաղադրիչներ և պատրաստում

Հրաշք բուժիչ ըմպելիք պատրաստելու համար անհրաժեշտ կլինի վերցնել.

 

0,5 լ կաթ

2 գլուխ սխտոր

20 գրամ շաքարավազ

200 մլ ջուր

 

 



 

Սխտորը սկզբում մաքրվում է կեղևով, ապա մանրացնում։ Ջուրը խառնում են կաթի հետ և կրակի վրա տաքացնում մինչև եռա։ Դրանից հետո հեղուկի մեջ ավելացվում է սխտոր։ Այս դեպքում հրդեհը պետք է նվազագույնի հասցվի:

 

Լրացուցիչ 10 րոպե եռալուց հետո ավելացնում են շաքարավազ։ Ըմպելիքը խառնելուց և հովացնելուց հետո այն սպառվում է օրական մինչև 2 անգամ՝ առանց ճաշի։ Հղի և կերակրող մայրերը պետք է զգուշությամբ խմեն «կոկտեյլը»: Հնարավոր հակացուցումներ.

 

Դեղագործական արտադրանքի վրա ծախսելուց խուսափելը հեշտ և պարզ է: Պարզապես փորձեք սխտորի կաթը: Էֆեկտը հաճելիորեն կզարմացնի ձեզ։



Ամենաընթերցվածը