Կաթում եփած սխտոր․ Հնագույն ժողովրդական միջոց բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ
Այսօր մենք կքննարկենք սխտորով կաթի բաղադրատոմսը` զարմանալիորեն արդյունավետ միջոց տարբեր հիվանդությունների դեմ: Շատերը գիտեն, որ սխտորը հակաբիոտիկների բնական անալոգն է։ Կաթի օգտակարության մասին խոսելը նույնպես անվերջ է: Իսկ ինչ վերաբերում է երկու մատչելի և պարզ ապրանքների համադրությանը, սա առանձին խնդիր է։
Նման ըմպելիքի օգտագործումը, որի հիմնական բաղադրիչներն են սխտորն ու կաթը, թույլ կտա.
Նվազեցնել վատ խոլեստերինի մակարդակը
Բարելավել սրտի և արյան անոթների աշխատանքը
Բուժել լյարդը
Թեթևացնել բորբոքումն ու ցավը արթրիտի ժամանակ
Բարելավել նյարդային համակարգի աշխատանքը
Հաղթահարեք պոտենցիայի խնդիրներին.
Բաղադրիչներ և պատրաստում
Հրաշք բուժիչ ըմպելիք պատրաստելու համար անհրաժեշտ կլինի վերցնել.
0,5 լ կաթ
2 գլուխ սխտոր
20 գրամ շաքարավազ
200 մլ ջուր
Սխտորը սկզբում մաքրվում է կեղևով, ապա մանրացնում։ Ջուրը խառնում են կաթի հետ և կրակի վրա տաքացնում մինչև եռա։ Դրանից հետո հեղուկի մեջ ավելացվում է սխտոր։ Այս դեպքում հրդեհը պետք է նվազագույնի հասցվի:
Լրացուցիչ 10 րոպե եռալուց հետո ավելացնում են շաքարավազ։ Ըմպելիքը խառնելուց և հովացնելուց հետո այն սպառվում է օրական մինչև 2 անգամ՝ առանց ճաշի։ Հղի և կերակրող մայրերը պետք է զգուշությամբ խմեն «կոկտեյլը»: Հնարավոր հակացուցումներ.
Դեղագործական արտադրանքի վրա ծախսելուց խուսափելը հեշտ և պարզ է: Պարզապես փորձեք սխտորի կաթը: Էֆեկտը հաճելիորեն կզարմացնի ձեզ։