Այս միջոցը կայունացնում է նույնիսկ արյան ամենաբարձր ճնշումը
Դիտումներ 591
Լյուդմիլա Դանիլչենկոն 56 տարեկան է։ Նրա մոտ 20 տարի առաջ ախտորոշվել է հիպերտոնիա։ Բայց այսօր նա զբաղվում է աերոբիկայով և հանգիստ թունդ սուրճ է խմում, իսկ իր անձնական զարկերակային ցուցիչը տվել է հարևանին։
Ճնշման համար գյուղական պարզ բաղադրատոմսը նրան պատմել է տատիկը: Նա ամբողջ կյանքն ապրել է գյուղում, իսկ այնտեղ, ինչպես գիտեք, տնտեսությունը, անասունները, ընդհանրապես, պառկելու ժամանակ չկա, որ մեռնի։
Առաջին բաղադրատոմս․
Կաթ -1 բաժակ, սխտոր - 2 գլուխ։ Սխտորը լցնել կաթի հետ, բերել եռման աստիճանի և եփել մինչև փափկի (մոտ 30 րոպե):
Քամում ենք, թողնում ենք սառչի սենյակային ջերմաստիճանում: Տաք կաթ ընդունել օրը 3 անգամ 1 ճաշի գդալ։
Երկրորդ բաղադրատոմս․
Հինգ գլուխ սխտոր՝ մեկ լիտր կաթի համար։
Սխտորը չմաքրել, ամբողջական գլուխները, պարզապես լվանալ փոշուց։ Սխտորը լցնում ենք կաթով տարայի մեջ և եփում 15-20 րոպե, թողնում ենք վառարանի վրա, մինչև սառչի, ֆիլտրում և խմում ենք օրական երկու անգամ կես բաժակ։ 2-3 ամիս մի՛ հրաժարվեք խմելուց։ Բարելավումը կգա մի քանի օրից։
Ամենաընթերցվածը