Շատ հեշտ բաղադրատոմս, որը իդեալական տարբերակ է նախաճաշի համար
Բաղադրիչներ․
Կաթնաշոռ 300 գր
Ձու մեկ հատ
Աղ
Շաքարավազ
Ալյուր
Բուսական յուղ
Կաթնաշոռը տրորել պատառաքաղով։ Նայեք կաթնաշոռի խտությանը. եթե այն, այսպես ասած, հացահատիկով է, ապա լավ կլինի այն քսել նուրբ մաղի միջով, ապա կաթնաշոռը ավելի միատարր կդառնա։
Ձուն կոտրեք կաթնաշոռի մեջ:
Ամեն ինչ լավ խառնել պատառաքաղով։
Աղ ավելացրեք և նորից խառնեք։
Ավելացնել շաքարավազ։ Ալյուրը մաղել, խմորը լավ խառնել։
Վերցրեք մի քիչ խմոր, ձևավորեք փոքրիկ կարկանդակներ:
Բոլոր կողմերից գլորում ենք մնացած ալյուրի մեջ։ Այսպիսով, օգտագործեք ամբողջ խմորը:
Տապակի մեջ լավ տաքացնել ձեթը։ Եթե պատրաստում եք բուսական յուղով, ապա օգտագործեք զտված յուղ, այն չի այրվի թավայի մեջ: Կարկանդակները դնել և եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 7 րոպե մի կողմից։
Այնուհետև զգուշորեն շուռ տալ շոռակարկանդակները և եփել նույնպես 7-10 րոպե։ Հնարավոր է, որ ձեզ անհրաժեշտ լինի տապակը կափարիչով փակել և շոռակարկանդակները հասցնել լիարժեք պատրաստության, որպեսզի մեջտեղը նույնպես թխվի։