Այս տորթի բաղադրատոմսը ինձ տրամադրել է հայտնի ռեստորանի խոհարարը

Դիտումներ 488

Այս տորթի բաղադրատոմսը ինձ տրամադրել է հայտնի ռեստորանի խոհարարը

Բաղադրությունը

կաթնաշոռ - 200 գ
ձու - 2 հատ
թթվասեր - 2 ճ.գ.

 


կարագ - 2 ճ.գ.
ալյուր - 1 բաժակ
շաքարավազ - 1 բաժակ
սոդա - 1/2 թ.գ

 

 



Կաթնաշոռը, հալած կարագը, ձուն, թթվասերը, ալյուրը, շաքարավազը, սոդան և մի պտղունց աղ խառնում ենք մինչև հարթ լինի։

 

 

Ստացված խմորը քսում ենք յուղով պատված ջեռոցի ամանի մեջ։

 



Թխել 180 C-ում մինչև պատրաստ լինի։

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը