Սա տատիկիս պիրոգի բաղադրատոմսն է․ Սիրով կիսվում եմ ձեզ հետ

Դիտումներ 607

Սա տատիկիս պիրոգի բաղադրատոմսն է․ Սիրով կիսվում եմ ձեզ հետ

Բաղադրությունը

դդումի միջուկ - 500 գր.
կաթնաշոռ - 200 գր
շաքարավազ - 1 ճ.գ.
ձու - 1 հատ

 


չամիչ - 30 գր
մեղր - 1 ճ.գ.
նարնջի կեղև - 1 ճ
վանիլային շաքարավազ - 8 գր

 

 



​Դդումը մանր կտրատել և դնել մագաղաթով պատված թխման թերթիկի վրա։ Թխել 180 C ջերմաստիճանում 15-20 րոպե, մինչև դդումը փափկի։ Մանրացրեք բլենդերով։

Չամիչը թրջել տաք ջրի մեջ։ Կաթնաշոռը շաքարավազի, վանիլային շաքարի, ձվի և նարնջի կեղևի մի մասի հետ մանրացնել։ 

 

 

Դդմի մեջ ավելացնել մեղրը, մնացած նարնջի կեղևը և խառնել։ Եթե ​​դդումի խյուսը հեղուկ է, ապա ավելացրեք եւս 1 ճ.գ. եգիպտացորենի օսլա.

Հավասարաչափ քսել բուսայուղով յուղած կաղապարի մեջ, դդմի խյուսի 1/3-ը։

 

 


Այնուհետև շարել կաթնաշոռի զանգվածի կեսը և չամիչի կեսը։

Կրկին կրկնում ենք շերտերը՝ դդումի խյուս, կաթնաշոռային զանգված, չամիչ և վրան դնում ենք մնացած դդմի խյուսը։

 

 

Թխել 180 C ջերմաստիճանում 15-20 րոպե։

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը