Կարտոֆիլի ջուրը ջարդում է երիկամների քարերը. Փորձեք հենց հիմա

Դիտումներ 4601

Կարտոֆիլի ջուրը ջարդում է երիկամների քարերը. Փորձեք հենց հիմա

Կարտոֆիլի ջուր ստանալու համար անհրաժեշտ է մեկ կիլոգրամ կարտոֆիլը եփել վեց լիտր ջրի մեջ, նախ լվանալ կարտոֆիլը և հեռացնել աչքերը։

Սկզբում ջուրն ու կարտոֆիլը եռացրեք բարձր կրակի վրա, իսկ հետո մարմանդ կրակի վրա մոտ չորս ժամ եփեք։

Այս ընթացքում կարտոֆիլը պետք է շատ խաշած լինի։

Մի քիչ աղ ավելացնել և առանց հեղուկը քամելու, խյուս պատրաստել։

Մի քանի ժամ հետո խյուսի վրա հեղուկ կառաջանա։

Քամեք, սա կարտոֆիլի ջուրն է։

Կարտոֆիլով ջուրը պետք է ընդունել օրական երեք անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ երկու ճաշի գդալ։

Բուժման ընթացքը քառասուն օր է: Բուժման ընթացքում նվազագույնի հասցրեք կենդանական ծագման սննդի ընդունումը՝ միս, ձու և կաթնամթերք:



Կարտոֆիլով կարկանդակներ եք ուզում, բայց պահքի մե՞ջ եք. Ձեզ կասենք պահքի կարկանդակների բաղադրատոմսը

Պահքի կարկանդակներ կարտոֆիլով

Ձեզ հարկավոր է.
500 գ խմոր
6 միջին կարտոֆիլ
2 միջին սոխ
3 ճ.գ. բուսական յուղ
թարմ աղացած սև պղպեղ
1 ճ.գ չամրացված սև թեյ
Աղ

 


Կարկանդակների համար կարտոֆիլը եփեք աղաջրի մեջ, մինչև փափկի, լցնել սառը ջուր, թողնել սառչեի, մաքրել և քերել:

Կեղևազատել և մանր կտրատել սոխը։ 
Տապակել սոխը բուսայուղի մեջ միջին ջերմության վրա մինչև ոսկեգույն դառնա: Ավելացնել համեմունքներ և սև պղպեղ, խառնել կարտոֆիլի հետ։



Սև թեյը լցնել բաժակի մեջ մոտ 80 մլ եռման ջրով և թողնել թրմվի, ապա քամեք։ 
Այս ինֆուզիոն կօգտագործենք կարագի փոխարեն:

Խմորը բաժանել 12 հավասար մասերի: Կենտրոնում դնել միջուկից մի մեծ գդալ, ծայրերը ամրացնել։

 


Անյուղ կարտոֆիլով կարկանդակները դնել թխման թերթիկի վրա, միմյանցից 1,5 սմ հեռավորության վրա և քսել վրան թունդ թեյ: Թողեք 15 րոպե։ Թխել ջեռոցի կենտրոնում մոտ 20 րոպե։ Մատուցել տաք կամ սառը վիճակում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը