Կարտոֆիլի ջուրը ջարդում է երիկամների քարերը. Փորձեք հենց հիմա
Կարտոֆիլի ջուր ստանալու համար անհրաժեշտ է մեկ կիլոգրամ կարտոֆիլը եփել վեց լիտր ջրի մեջ, նախ լվանալ կարտոֆիլը և հեռացնել աչքերը։
Սկզբում ջուրն ու կարտոֆիլը եռացրեք բարձր կրակի վրա, իսկ հետո մարմանդ կրակի վրա մոտ չորս ժամ եփեք։
Այս ընթացքում կարտոֆիլը պետք է շատ խաշած լինի։
Մի քիչ աղ ավելացնել և առանց հեղուկը քամելու, խյուս պատրաստել։
Մի քանի ժամ հետո խյուսի վրա հեղուկ կառաջանա։
Քամեք, սա կարտոֆիլի ջուրն է։
Կարտոֆիլով ջուրը պետք է ընդունել օրական երեք անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ երկու ճաշի գդալ։
Բուժման ընթացքը քառասուն օր է: Բուժման ընթացքում նվազագույնի հասցրեք կենդանական ծագման սննդի ընդունումը՝ միս, ձու և կաթնամթերք:
Կարտոֆիլով կարկանդակներ եք ուզում, բայց պահքի մե՞ջ եք. Ձեզ կասենք պահքի կարկանդակների բաղադրատոմսը
Պահքի կարկանդակներ կարտոֆիլով
Ձեզ հարկավոր է.
500 գ խմոր
6 միջին կարտոֆիլ
2 միջին սոխ
3 ճ.գ. բուսական յուղ
թարմ աղացած սև պղպեղ
1 ճ.գ չամրացված սև թեյ
Աղ
Կարկանդակների համար կարտոֆիլը եփեք աղաջրի մեջ, մինչև փափկի, լցնել սառը ջուր, թողնել սառչեի, մաքրել և քերել:
Կեղևազատել և մանր կտրատել սոխը։
Տապակել սոխը բուսայուղի մեջ միջին ջերմության վրա մինչև ոսկեգույն դառնա: Ավելացնել համեմունքներ և սև պղպեղ, խառնել կարտոֆիլի հետ։
Սև թեյը լցնել բաժակի մեջ մոտ 80 մլ եռման ջրով և թողնել թրմվի, ապա քամեք։
Այս ինֆուզիոն կօգտագործենք կարագի փոխարեն:
Խմորը բաժանել 12 հավասար մասերի: Կենտրոնում դնել միջուկից մի մեծ գդալ, ծայրերը ամրացնել։
Անյուղ կարտոֆիլով կարկանդակները դնել թխման թերթիկի վրա, միմյանցից 1,5 սմ հեռավորության վրա և քսել վրան թունդ թեյ: Թողեք 15 րոպե։ Թխել ջեռոցի կենտրոնում մոտ 20 րոպե։ Մատուցել տաք կամ սառը վիճակում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։