Կարտոֆիլի ծիլերը բուժում են անբուժելի թվացող այս հիվանդությունները
Շատ մարդիկ, ովքեր իրենք են աճեցնում կարտոֆիլը, պարբերաբար տեսակավորում են այն՝ կտրելով և դուրս շպրտելով ծիլերը, որպեսզի կարտոֆիլը ժամանակից շուտ չաճի և երկար մնա։
Եվ գրեթե ոչ ոք չի մտածում այն մասին, որ ծիլերը պարունակում են օգտակար ամինաթթուների և վիտամինների հիմնական քանակությունը։ Նախկինում ժողովրդի մեջ կարտոֆիլի ծիլերը համարվում էին գրեթե բոլոր հիվանդությունների համադարման միջոց։
Կարտոֆիլի գրեթե բոլոր մասերը օգտակար են և օգտագործվում են ժողովրդական բժշկության մեջ։ Գաղտնիք չէ, որ կարտոֆիլի ծիլերը պարունակում են թունավոր նյութ՝ գլիկոզիդ սոլանին: Եվ դա ճիշտ է, բայց դրա բովանդակությունը շատ փոքր է և մեծ վնաս չի կարող պատճառել։
Օրինակ՝ սմբուկի և կանաչ լոլիկի մեջ շատ ավելի շատ սոլանին կա, և, այնուամենայնիվ, մարդիկ չեն վախենում ուտել այն, և միևնույն ժամանակ շատ չեն տառապում դրանից։
Տեսնենք, թե ինչ օգտակար թուրմ է օղու և կարտոֆիլի ծիլերի համադրությունը։ Անմիջապես պետք է նշել, որ այն պետք է օգտագործել որպես դեղամիջոց փոքր չափաբաժիններով՝ օրական ընդամենը մի քանի թեյի գդալով։
Ընդունելով ամեն օր երեք անգամ, ուտելուց մի քանի րոպե առաջ, մեկ թեյի գդալ թուրմ մի քանի ամիս շարունակ՝ դուք կարող եք բարելավել ձեր տեսողությունը և բուժել աչքի հիվանդությունները, ինչպիսիք են կատարակտը և գլաուկոման: Իհարկե, բարելավումները նկատելի չեն լինի անմիջապես, բայց բուժման ամբողջական կուրսն ավարտելուց հետո։
Կարտոֆիլի ծիլերի թուրմը կարող է օգտագործվել որպես հզոր հակասեպտիկ։ Եթե ունեք կտրվածք, ընկել եք կամ շուրթերին հերպես եք ստացել, ապա մի կտոր բամբակ կամ շղարշը խոնավացրեք փոքր քանակությամբ թուրմով և քսեք վերքին։
Այսպիսով, մենք կախտահանենք և կսկսենք մաշկի վերականգնողական պրոցեսները։
Այն կարող եք քսել նաև մեջքի կամ կրծքավանդակի ենթաթևային հատվածին, այս կերպ մենք կարող ենք հաղթահարել ոչ միայն հազը, այլև շնչառական այլ խնդիրներ։