Կարմիր աղցան շամպինիոններով․ ոչ միայն արագ, այլև համեղ

Դիտումներ 94

Կարմիր աղցան շամպինիոններով․ ոչ միայն արագ, այլև համեղ

Այսօր ձեզ կներկայացնենք կարմիր աղցան շամպինիոններով, թե ինչպես անել, որպեսզի ստանաք արագ  և համեղ։

Բաղադրիչներ․

200 գ․ հազար (մառոլ),  
200 գ․ թարմ թունդ շամպինիոններ,
100 գ․  խոզի միս,
1 հասած նուռ,
1–2 ճ.գ. լ. կիտրոնի հյութ,
աղ։

 

Սոուսի համար.
100 գ․  քերած պանիր
4 ճ.գ. լ. կաթ,
2 ճ.գ. լ. ծիրանի ջեմ,
1 ճ.գ վարդագույն պղպեղ,
աղ։

Պատրաստումը․

Քայլ 1

Հազարը մանր կտրատել, լցոնել ուտեստի վրա, այնուհետև աղով  համեմել։
 



 Քայլ 2
Սունկը շորով սրբել,  հանել գլուխները բարակ շերտերով կտրատել, ցողել կիտրոնի հյութով և լցոնել աղցանի վրա։

Խոզապուխտի կտորները ձեռքերով բաժանել փոքր մասերի և  այն տարածել սնկերի վրա։



Քայլ 3
Սոուսի համար   միկրոալիքային վառարանում հալեցնում ենք իտալական պանիրը   կաթով և մուրաբայով, ըստ ճաշակի ավելացնելով աղ և թույլ հարում, որպեսզի սոուսը համասեռ լինի։

Եթե ​​այն շատ թանձր է, ավելացրեք ևս մի քիչ կաթ։ Մատուցելուց առաջ սոուսը լցնել աղցանի վրա, շաղ տալ նռան հատիկներով և վարդագույն պղպեղով



Ամենաընթերցվածը