Կարմիր ճակնդեղով ես սա եմ պատրաստում և անմիջապես առողջանում
Սա օրգանիզմի թիվ 1 «մաքրողն» է։ Նախ՝ այն պարունակում է բջջանյութ, ֆոսֆոր, պղինձ, վիտամին C և մի շարք օրգանական թթուներ, որոնք բարելավում են սննդի մարսումը և ոչնչացնում են աղիներում վատ բակտերիաները։ Երկրորդ, դրա բաղադրությունը ներառում է լիպոտրոպ նյութ «բետաին», որը ստիպում է լյարդին ավելի լավ ազատվել տոքսիններից:
Երրորդ, ճակնդեղը օգնում է երիտասարդացնել մարմինը ֆոլաթթվի (ավելի շատ նոր բջիջներ են ստեղծվում) և քվարցի (մաշկի, մազերի և եղունգների վիճակը բարելավվում) շնորհիվ:
Ինչպես ուտել՝ խաշած, բորշի մեջ, աղցանի մեջ, թուրմի կամ հյութի տեսքով։
Որպես բավականին էժան և հեշտ պատրաստվող մթերք՝ ճակնդեղն ունի բազմաթիվ առողջարար օգուտներ:
Այսպիսով, այն օգնում է պահպանել մարդու մարմնի բազմաթիվ համակարգերի առողջությունը, այդ թվում՝ արտազատվող, սրտանոթային և մարսողական:
Հայտնի է, որ ճակնդեղը պարունակում է մեծ քանակությամբ կալիում, որն իր հերթին շատ բարերար ազդեցություն է ունենում մարդու առողջության վրա։
Այն օգտակար է հենաշարժական համակարգի, սրտի աշխատանքի և արտազատման համակարգի համար, ինչպես նաև օգնում է նվազեցնել կալցիումի և նատրիումի մակարդակը, օգտակար է երիկամներում քարերի և օստեոպորոզի կանխարգելման համար։
Ի թիվս այլ բաների, ճակնդեղը շատ հարուստ է E և C վիտամիններով:
Կանոնավոր օգտագործման դեպքում ճակնդեղը հիանալի կանխարգելում է սակավարյունությունը՝ շնորհիվ երկաթի բարձր պարունակության, և այս բանջարեղենը նաև հիանալի է փորկապության դեպքում՝ սննդային մանրաթելերի շնորհիվ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։