Կարկանդակների համար իդեալական խմորի բաղադրատոմս

Դիտումներ 306
Կարկանդակների համար իդեալական խմորի բաղադրատոմս

600 գ ալյուր

60գ շաքարավազ

0,5 թ․գ աղ

1ճ․գ չոր դրոժներ

200 գ մածուն

50գ կաթ

75 սերուցքային կարագ

2 հատ ձու


Հալեցնել կարագը մինչև միտարր զանգված ստանալը

Տաքացնել կաթը և ավելացնել դրոժները։

Այժ առաձին խառնում ենք շաքարավազը, մածունը, ձուն և աղը։ Ստացված զանգվածը լցնում ենք կաթի վրա և լավ խառնում ենք։

Դանդաղ ավելացնում ենք ալյուր ստացված զանգվածի վրա։ Խառնում ենք այնքան մինչև ստանանք միտարր զանգված, որը ձեռքերին չի կպնում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը