Կարկանդակներ տապակելիս այս բանջարեղենը դրեք տապակի մեջ և ոչ մի յուղ ու կեղտ չի մնա

Դիտումներ 607

Կարկանդակներ տապակելիս այս բանջարեղենը դրեք տապակի մեջ և ոչ մի յուղ ու կեղտ չի մնա

Կարկանդակները շատերի կողմից սիրված ուտեստ է։ Բայց ոչ բոլոր գուրմաններն են հաճախ պատրաստ ստանձնել կարկանդակ պատրաստելը:
Բանն այն է, որ կարկանդակները տապակելիս զգալի քանակությամբ ձեթ է օգտագործվում։

 


Ժամանակի ընթացքում դրա երանգը կարող է փոխվել. մածուցիկ հեղուկը հաճախ վերածվում է սև մնացորդի:
Սա խոսում է ճարպի այրման մասին։ Նմանատիպ երևույթը հանգեցնում է թավայի հարթության վրա մուգ յուղոտ ծածկույթի և սննդի համառ մնացորդների առաջացմանը:

 



Ճաշատեսակները չփչացնելու համար անհրաժեշտ է կանխել յուղի սեւացումը։ Դա անելու համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել մեկ պարզ հնարք։
Որոշ տնային տնտեսուհիներ տապակի մեջ կարտոֆիլի կտորներ են դնում։ Բայց այս մեթոդը լիովին արդյունավետ չէ:

 


Բանջարեղենն իսկապես կլանում է ավելորդ ճարպը, բայց տաք ուտեստի վրա երկար մնալով՝ սկսում է ինքն իրեն այրվել։
Սրա շնորհիվ ավելի լավ է թավայի մեջ գինու խցան դնել։ 

 



Յուղի մեջ դրված շշի խցանը պետք է պատրաստված լինի ծառի կեղևից, բայց ոչ պլաստիկից կամ այլ վտանգավոր միացություններից:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը