Կանաչ լոբու պատրաստման ամենահհամեղ տարբերակը․ Այն ամեն օր պատրաստում եմ

Դիտումներ 952

Կանաչ լոբու պատրաստման ամենահհամեղ տարբերակը․ Այն ամեն օր պատրաստում եմ

Ամռանը միրգ-բանջարեղենը բավականին առատ է և կարող եք համեղ ուտեստներ պատրաստել։ Իսկ կանաչ լոբին այնքան օգտակար հատկություններ ունի, որ միայն օգուտներ կբերի մեր օրգանիզմին։

 

 

Ձեզ ենք ուզում ներկայացնել կանաչ լոբով պատրաստվող ամենահամեղ ուտեստներից մեկի բաղադրատոմսը։ Այնքան համեղ է, որ այս օրերին ամեն օր պատրաստում եմ։ Ճաշատեսակը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝

Բաղադրամասեր

 



0.5 կգ կանաչ լոբուն՝

2 հատ բուլղարական պղպեղ,

2 հատ գազար,

մի քանի ճյուղ նեխուր,

1 պճեղ սխտոր,

1 հատ սոխ,

2 հատ լոլիկ,

արևածաղկի ձեթ,

աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի



Պատրաստման եղանակը

Կանաչ լոբին ընտրել, լվանալ, թելերը մաքրել, ծղոտաձև կտրատել, աղ գցած ջրում եփել և մաղով քամել: Պատրաստել սոխառած։ Գազարը, բուլղարական պղպեղը, նեխուրը, սխտորը կտրտել ծղոտաձև, դնել սոխառածով կաթսան, վրան ջուր լցնել այնքան, որ մթերքները միայն ծածկվեն և եփել:

Դրանից հետո բանջարեղենի վրա ավելացնել կանաչ լոբին, կտրտած լոլիկը, լցնել արևածաղկի ձեթ, և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Կանաչ լոբին բանջարեղենի հետ մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:



Ամենաընթերցվածը