Կա հյութ, որը սպանում է քաղցկեղը, բուժում է գաստրիտը ու դիաբետը․ Սա միանգամյա բնական հումքից է

Դիտումներ 1609

Կա հյութ, որը սպանում է քաղցկեղը, բուժում է գաստրիտը ու դիաբետը․ Սա միանգամյա բնական հումքից է

Հավանական է, որ ամբողջ կյանքում երբեք կարտոֆիլի հյութ չեք խմել:

Կարծում եք, որ այն պետք է ունենա սարսափելի՞ համ։ Թերևս, սակայն, այն, ինչ առողջ է, ցավոք, միշտ չէ, որ համեղ է: 

Այն առողջարար է, բայց, ցավոք, միշտ չէ, որ համեղ է:

 

Նվազեցնում է մարմնի թթվայնությունը․

Կարտոֆիլի հյութը կարող է օգնել հավասարակշռել մարմնի թթվային հավասարակշռությունը, ինչը հատկապես կարևոր է մեզ համար, քանի որ շատ սովորական մթերքներ բացասական ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի վրա:

 

Օգնում է հոդատապի դեմ.

Այն նվազեցնում է միզաթթվի մակարդակը և, հետևաբար, որոշ ժամանակ անց դուք կկարողանաք մոռանալ հոդատապի մասին:

 

Պայքարում է բորբոքման դեմ.

Կարտոֆիլի հյութը կարող է օգնել արթրիտի և բորբոքման այլ խնդիրների, հատկապես հոդերի և մեջքի ցավի դեպքում: Բացի այդ, այն խթանում է արյան շրջանառությունը ողջ մարմնում։

 

Թարմացնում և մաքրում է մաշկը․

Կարտոֆիլի հյութը հանգստացնող ազդեցություն ունի մաշկի վրա և նույնիսկ օգնում է մաքրել պզուկները:

 

Օգնում է նիհարել․

Դրա համար մի բաժակ կարտոֆիլի հյութ խմեք նախաճաշից առաջ և ևս 2-3 ժամ առաջ քնելուց:

 

Մաքրում է լյարդը․

Կարտոֆիլի հյութը լավ է դետոքսիկացիայի համար և կարող է նաև թեթևացնել լյարդն ու լեղապարկը, եթե խնդիրներ կան: Դրա համար բժիշկները խորհուրդ են տալիս այս հյութից մեկ բաժակ խմել առավոտյան դատարկ ստամոքսին։

 

Օգնում է գաստրիտների և խոցերի բուժմանը․

Մասնագետները նշում են, որ նախաճաշից, ճաշից և ընթրիքից կես ժամ առաջ անհրաժեշտ է խմել մեկական գդալ կարտոֆիլի հյութ՝ ջրով նոսրացված։



Կարտոֆիլի օգնությամբ ազատվեք աղերի կուտակումից և պարանոցի ցավից

Մեզանից շատերը ողնաշարի հետ կապված խնդիրներ ունեն: Հիվանդ ողնաշարը առաջացնում է ցավ գլխի և պարանոցի շրջանում, ինչպես նաև հանգեցնում է վերին վերջույթների թմրության և մարմնի կոշտության: Խնդրի աղբյուրը հաճախ աղեր են, որոնք կուտակվում են արգանդի վզիկի ողնաշարում և առաջացնում օստեոխոնդրոզ: Ինչ անել?

 

 

Մարդու մարմինը բարդ «մեխանիզմ» է, որի «դետալները» փոխկապակցված են։ Այս «մեխանիզմը» անցկացվում է ողնաշարի վրա, որը բաղկացած է հատվածներից։ Դրանցից մեկը արգանդի վզիկի շրջանն է, որտեղ տեղակայված են շրջանառու համակարգի նյարդային վերջավորությունները և արյունատար անոթները:

 

Վերջիններս պատասխանատու են պարանոցի, գլխի և դեմքի առողջ սնուցման համար։ Իսկ եթե գլխի հատվածում ցավ եք զգում, ձեռքերի և ոտքերի թմրություն, մկանների թուլություն, դա կարող է ազդանշան լինել մատնված նյարդի մասին: Արգանդի վզիկի շրջանում ցավից մարդու տառապանքը մեղմելու համար օգտագործում են կարտոֆիլ, մեղվամթերք (մեղր) և եղևնու յուղ։



Քայլ առ քայլ բուժում

Կարտոֆիլը մանր կտրատել և վրան մեղր ավելացնել։ Համամասնությունը պետք է լինի մեկից մեկ:

Խառնուրդը քսեք պարանոցին և վերին վերջույթներին (ուսագոտին):

Մարմնի կոմպրեսով հատվածները պետք է այնպես փաթաթել, որ ջերմությունը չփախչի։ Դրա կիրառման տեւողությունը երկու ժամ է։

 

 

 

 

Կոմպրեսը հանելուց հետո մարմինը սրբեք տաք ջրով։ Դրական արդյունքի հասնելու համար կատարեք 10 կոմպրես։

Եթե ​​լուրջ խնդիրներ ունեք ողնաշարի հետ, ապա նախքան ընթացակարգին անցնելը խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ։ Եթե ​​հակացուցումներ չկան, ապա ազատ զգալ շարունակեք այս բուժումը: Մաղթում ենք ձեզ առոջություն!

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը