Ձմռան համար պատրաստեք այս լոլիկով, գազարով և պղպեղով լեչոն
Դիտումներ 324
Բաղադրամասեր
Լոլիկ 3 կգ
Գազար մեկ կգ
Սոխ մեկ կգ
Բիբար մեկ կգ
Ջուր
Բուսական յուղ
Շաքարավազ
Աղ
Քացախի էություն (70%)
Կտրեք բոլոր բանջարեղենները շերտերով, մի մանրացրեք, օպտիմալը 0,6-0,7 սմ: Գազարը կարելի է քերել «կորեական» քերիչով։ Լոլիկը կտրատում ենք շերտերով կամ մեծ քառակուսիներով, կեղևը չեք հանում։
Պատրաստում ենք մարինադը՝ ամանի մեջ կամ հարմար կաթսայի մեջ խառնում ենք ջուրը, շաքարավազը, աղը բուսական յուղ, քացախը։ Թողեք եփվի՝ խառնելով 4-5 րոպե։
Ապա հատիկ-հատիկ ավելացնել բանջարեղենը՝ ամեն անգամ հասցնելով եռման աստիճանին։
Տաքը լցնել տաք, ստերիլ բանկաների մեջ։
Լցված տարաները սրբել և շրջել կափարիչի վրա, ծածկել կտորի տակ, թող սառչի։ Անմիջապես տեղափոխեք մութ, զով տեղ:
Ամենաընթերցվածը