Ձեզ ենք ներկայացնում շատ համեղ տիրամիսուի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 520

Ձեզ ենք ներկայացնում շատ համեղ տիրամիսուի բաղադրատոմսը

Պահանջվող մթերքներ. 

  • 6 ձու
  • 400 գր. բիսկոտի
  • 500 գր. մասկարպոնե
  • 100-150 գ. շաքարի փոշի
  • 300 մլ. աղացած սուրճ - էսպրեսսո
  • 10 մլ. ռոմ / կոնյակ



Պատրաստման եղանակը.

Նախ, դեղնուցներն առանձնացնում են սպիտակուցներից։ Այնուհետեւ շաքարի փոշին երկու հավասար մասերի ենք բաժանում։ Հարիչով հարում ենք ձվի դեղնուցներն ու շաքարի փոշին։

Մոտ 5 րոպե, մինչև սպիտակ կրեմ ստացվի։

Զգույշ եղեք, որ ջրի ջերմաստիճանը շատ բարձր չլինի, որպեսզի ձվերը չեփվեն։

Հեռացրեք ամանը ջրային բաղնիքից և ավելացրեք մասկարպոնեն։ Խառնել և հարել կրեմը դեղնուցներով։

Կոմբայնով կամ հարիչով հարում ենք ձվի սպիտակուցը շաքարավազի հետ։ Արդյունքը պետք է լինի հաստ սպիտակուցային կրեմ:



Այն ավելացրեք մասկարպոնեի և ձվի դեղնուցների մեջ։ Պատրաստեք սուրճը, ավելացրեք ալկոհոլը, ապա թողեք, որ սառչի։

Թխվածքաբլիթները թաթախեք պատրաստի բաժակների մեջ։

Ավելացնել կրեմ, ապա թխվածքաբլիթներ և այդպես շարունակ, մինչև ստացվի կրեմ:

Շաղ տալ կակաոյով և զարդարել ելակով, ազնվամորիով կամ հապալասով։



Ամենաընթերցվածը