Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախով շատ համեղ կարկանդակի բաղադրատոմս
Դիտումներ 396
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի․
- Ձու
- Լոլիկ
- Ընկույզ
- Թթվասեր
- Ռիկոտա
- Ֆետա պանիր
- Սպանախ
- Առանց խմորիչի շերտավոր խմոր
- Յուղ
- Աղ
- Պղպեղ
Ինչպես պատրաստել
Միացրեք ջեռոցը 200 °C։
Մագաղաթը դնել հարթ մակերեսի վրա։ Յուղել 1 ճ.գ. ռաստ. յուղեր
Առանց խմորիչ շերտավոր խմորն առանձնացնում ենք մագաղաթից և տեղափոխում մաքուր զանգվածի վրա։
Խմորը գրտնակով գրտնակում ենք ուղղանկյունի ձևով (ԿԱՄ ձեռքերով ձգում)։
Մագաղաթյա խմորը տեղափոխում ենք թխման թերթիկի մեջ։
Լվացեք ձուն և կոտրեք այն ամանի մեջ։
Ռիկոտա, սպանախ (առանց հեղուկի), թթվասեր և 0,25-ական թ/գ. ամանի մեջ ավելացնել աղ և պղպեղ։
Լավ խառնել և հավասարաչափ տարածել խմորի վրա։
Լոլիկը՝ բարակ շրջանակներով կտրատել ու դնել կարկանդակի վրա։
Շաղ տալ ֆետա պանիրով և ընկույզով։ Դնել ջեռոցը 25 րոպե։
Ամենաընթերցվածը