Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախով շատ համեղ կարկանդակի բաղադրատոմս

Դիտումներ 396

Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախով շատ համեղ կարկանդակի բաղադրատոմս

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի․

  • Ձու
  • Լոլիկ
  • Ընկույզ
  • Թթվասեր
  • Ռիկոտա
  • Ֆետա պանիր
  • Սպանախ
  • Առանց խմորիչի շերտավոր խմոր
  • Յուղ
  • Աղ
  • Պղպեղ

 



Ինչպես պատրաստել

 

Միացրեք ջեռոցը 200 °C։

Մագաղաթը դնել հարթ մակերեսի վրա։ Յուղել 1 ճ.գ. ռաստ. յուղեր

Առանց խմորիչ շերտավոր խմորն առանձնացնում ենք մագաղաթից և տեղափոխում մաքուր զանգվածի վրա։

Խմորը գրտնակով գրտնակում ենք ուղղանկյունի ձևով (ԿԱՄ ձեռքերով ձգում)։

Մագաղաթյա խմորը տեղափոխում ենք թխման թերթիկի մեջ։

 



Լվացեք ձուն և կոտրեք այն ամանի մեջ։

Ռիկոտա, սպանախ (առանց հեղուկի), թթվասեր և 0,25-ական թ/գ. ամանի մեջ ավելացնել աղ և պղպեղ։

Լավ խառնել և հավասարաչափ տարածել խմորի վրա։

Լոլիկը՝ բարակ շրջանակներով կտրատել ու դնել կարկանդակի վրա։

 

Շաղ տալ ֆետա պանիրով ​​և ընկույզով։ Դնել ջեռոցը  25 րոպե։



Ամենաընթերցվածը