Պահպանեք բաղադրատոմսը ձեզ մոտ․ Ներկայացնում եմ ծիրանի մուրաբա պատրաստելու ամենաճիշտ և ամենահամեղ բաղադրատոմսը
Դիտումներ 1729
Ծիրանի մուրաբայի պատրաստման մի քանի տարբերակ կա։ Ես ձեզ եմ ուզում առաջարկեմ ամենահաջողված բաղադրատոմսը։
Այսպես մուրաբան ամենահամեղն է ստացվում և ճիշտ բաղադրատոմսը սա է։ Այսպիսով, ծիրանի մուրաբա պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
Բաղադրամասեր
3 կգ ծիրանին ՝
3 կգ շաքարավազ,
1,5 լիտր ջուր
Պատրաստման եղանակը
Ծիրաննեը լավ լվացեք և կիսեք մեջտեղից։
Եռացող շաքարաջրի մեջ և 2 - 3 րոպե եփելուց հետո 1 գիշեր թողնել սառը տեղ։
Հաջորդ օրը եփել մինչև պատրաստ լինելը։
Որպեսզի մուրաբան ավելի բուրավետ լինի, կարելի է հետը մի քանի կորիզի միջուկ եփել։
Ամենաընթերցվածը