Պահպանեք բաղադրատոմսը ձեզ մոտ․ Ներկայացնում եմ ծիրանի մուրաբա պատրաստելու ամենաճիշտ և ամենահամեղ բաղադրատոմսը

Դիտումներ 1739

Պահպանեք բաղադրատոմսը ձեզ մոտ․ Ներկայացնում եմ ծիրանի մուրաբա պատրաստելու ամենաճիշտ և ամենահամեղ բաղադրատոմսը

Ծիրանի մուրաբայի պատրաստման մի քանի տարբերակ կա։ Ես ձեզ եմ ուզում առաջարկեմ ամենահաջողված բաղադրատոմսը։

 

 

Այսպես մուրաբան ամենահամեղն է ստացվում և ճիշտ բաղադրատոմսը սա է։ Այսպիսով, ծիրանի մուրաբա պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝ 

Բաղադրամասեր



3 կգ ծիրանին ՝ 

3 կգ շաքարավազ,

1,5 լիտր ջուր

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Ծիրաննեը լավ լվացեք և կիսեք մեջտեղից։

Եռացող շաքարաջրի մեջ և 2 - 3 րոպե եփելուց հետո 1 գիշեր թողնել սառը տեղ։

Հաջորդ օրը եփել մինչև պատրաստ լինելը։

Որպեսզի մուրաբան ավելի բուրավետ լինի, կարելի է հետը մի քանի կորիզի միջուկ եփել։



Ամենաընթերցվածը