Ձեր սննդակարգ մտցրեք ընդամենը 1 մթերք և կարող եք զգալիորեն նվազեցնել արյան շաքարի մակարդակը
Ձեր սննդակարգ մտցրեք ընդամենը 1 մթերք և կարող եք զգալիորեն նվազեցնել արյան շաքարի մակարդակը: Պատրաստեք տնական դդումով միջոց, որը կօգնի նվազեցնել արյան շաքարը և հեռացնել խոլեստերինը: Դուք կարող եք հիանալի ըմպելիք պատրաստել տանը: Գրե՛ք բաղադրատոմսը։Սա միանգամայն բնական և առողջարար ըմպելիք է, որը ձեր արյան շաքարի մակարդակը կվերադարձնի նորմայի:Եթե ամսական 1 շաբաթ խմեք այս հյութից, ապա կկարողանաք արյան շաքարի մակարդակը հասցնել նորմալ և բարելավել սրտի աշխատանքը։
Լավ կլինի, եթե դդումի սմուզի օգտագործելուց առաջ և հետո գրանցեք ձեր վիճակը, որպեսզի կարողանաք ավելի հստակ հետևել ձեր արդյունքներին:
Դդմի միջուկը մոտավորապես 100 գրամ (խորհուրդ է տրվում օգտագործել կլորաձև դդում, այն պարունակում է ավելի շատ բուժիչ վիտամիններ և հանքանյութեր)
Դդումը կտրատում ենք ու լցնում բլենդերի մեջ ու ավելացնում մի քիչ ջուր՝ մոտ 100-150 մլ։
Մանրակրկիտ հարեք և ձեր հյութը պատրաստ է:
Խորհուրդ է տրվում այն օգտագործել նախաճաշից 20 րոպե առաջ։
Համը բարելավելու համար սմուզիներին կարելի է ավելացնել՝ դարչին, վանիլ, անանուխ, գազար, խնձոր:
Պատրաստեք կոճապղպեղի այս հնագույն բաղադրատոմսը քաղցկեղի կանխարգելման, արթրիտի բուժման, խոլեստերինի և արյան շաքարի իջեցման համար
Կոճապղպեղը աշխարհի ամենաառողջարար և ամենահայտնի համեմունքներից մեկն է և ավանդաբար օգտագործվում է հնդկական և ասիական խոհանոցներում:
Այն ունի օգտագործման լայն շրջանակ և հատկապես արդյունավետ է մրսածության , գրիպի, հազի, արթրիտի և ստամոքսի հիվանդությունների դեպքում:
Բացի այդ, կոճապղպեղը կարող է օգնել թեթևացնել մեջքի և մկանների ցավը, ինչպես նաև նվազեցնել խոլեստերինի և արյան շաքարի բարձր մակարդակը:
Բազմաթիվ հետազոտություններ հաստատել են, որ այս համեմունքը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել դեգեներատիվ կամ ռևմատոիդ արթրիտի և քրոնիկական ցավերի դեպքում: Կոճապղպեղը նաև կանխում է քաղցկեղը և խթանում արյան հոսքը։
Ահա թե ինչպես պատրաստել այս ավանդական կոճապղպեղի միջոցը , որը կօգնի ձեզ բուժել բազմաթիվ առողջական խնդիրներ.
Բաղադրությունը.
200 գ կոճապղպեղ (մաքրված և մանր կտրատած)
50 մլ կրաքարի հյութ
1/2 բաժակ գազավորված ջուր
50 գ բնական մեղր
450 մլ ֆիլտրացված ջուր
Պետք է եռացնել ջուրը և ավելացնել կոճապղպեղը։ Եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե, ապա հանել կրակից և թողնել 20 րոպե սառչի: Օշարակը պատրաստել առանձին տարայի մեջ։ Կես բաժակ կոճապղպեղի ջուրը խառնեք կես բաժակ գազավորված ջրի հետ և ավելացրեք կրաքարի հյութ և մեղր։
Լավ խառնել։ Պատրաստ է
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։