Այս սուրճը ճանաչվել է ամենաառողջարարն աշխարհում․ Ահա ամենաառողջ սուրճի պատրաստման եղանակը
Ասում են, որ մեծ քանակությամբ սուրճի օգտագործումը վնասակար է օրգանիզմի համար։ Բայց ինչու՞ այդ դեպքում հույները հաճախ են խմում այս ըմպելիքը օրվա ցանկացած ժամի և հայտնի են իրենց երկարակեցությամբ:
Միգուցե դա այն փաստն է, որ նրանք խմում են դանդաղ և հաճույքով, թե՞ պատրաստման գործընթացում: Ամեն դեպքում, հունական սուրճը ճանաչվել է ամենաառողջարարն աշխարհում, ուստի այստեղ ավելացնելու ոչինչ չկա, բացի զարմանալիորեն պարզ բաղադրատոմսով կիսվելուց։
Այն եփում են ավազի վրա - դա կարող եք անել տանը՝ մի քանի սանտիմետր չոր ավազ լցնելով հին տապակի մեջ։ Եթե ցանկանում եք հեշտացնել խնդիրը, կարող եք պարզապես սուրճը լցնել կաթսայի և եփել մարմանդ կրակի վրա։
Ինչ է ներառված հունական սուրճի բաղադրատոմսում.
Մեկ չափաբաժնի համար անհրաժեշտ է՝ 1 բաժակ ջուր, 1,5 գդալ սուրճ և 1-ից 3 թեյի գդալ շաքարավազ՝ կախված ըմպելիքի քաղցրության աստիճանից։
Շաքարավազի հետ անմիջապես կաթսայի մեջ լցնել սուրճը։ Լցնել ջրի մեջ և մանրակրկիտ խառնել, մինչև գնդիկները անհետանան։ Տեղադրել մարմանդ կրակի վրա և տաքացնել՝ երբեմն խառնելով։ Կարևոր կետ՝ սուրճը մի եռացրեք: Ըմպելիքը պետք է տաքանա, իսկ վերևում գոյացած հիմքերը պղպջակներ կառաջանան։ Այս պահին անհրաժեշտ է կրակն անջատել եւ խմիչքը եւս մեկ րոպե պահել ջազվայի մեջ։
Սուրճը լցնել բաժակի մեջ և մատուցել մի բաժակ սառը ջրով։ Ըմպելիքը կարող եք խմել ինչպես ուտելուց առաջ, այնպես էլ հետո։
Պարզապես ավելացրեք սա սուրճի մեջ և կնիհարեք 10-12 կգ ու նյութափոխանակությունը կարագանա
Կասկած չկա, որ սուրճը վաղ առավոտյան ամենահայտնի ըմպելիքն է աշխարհում։ Մի կողմից, այն ակնթարթորեն բարձրացնում է ձեր էներգիայի մակարդակը և պատրաստում ձեզ գալիք օրվա համար: Բացի այդ, այն ունի մի շարք այլ առողջապահական օգուտներ, ինչպիսիք են բարելավված նյութափոխանակությունը, և երբ ընդունվում է ողջամիտ քանակությամբ, այն փրկում է ձեր սիրտը:
Սուրճի մեջ այս ակտիվ բաղադրիչները խառնելով՝ դուք արագ կկորցնեք մի քանի ավելորդ կիլոգրամ՝ 10-12, առանց սննդակարգի կամ ապրելակերպի փոփոխության:
1. Դարչինը շատ օգտակար է առողջության համար։ Այն հուսալի հակաբորբոքային ներկայացուցիչ է, որը նվազեցնում է օրգանիզմում բորբոքային պրոցեսները։ Բացի այդ, այն լի է հակաօքսիդանտներով։ Այն նաև նվազեցնում է արյան շաքարի մակարդակը՝ բարձրացնելով նյութափոխանակությունը: Այն նպաստում է շաքարի քայքայմանը, որը վերածվում է էներգիայի: Այս բաղադրատոմսով դարչինը կանխում է ճարպի կուտակումն օրգանիզմում։
2. Կոկոսի յուղը բնության ևս մեկ նվեր է: Քաշի կորստի համար կոկոսի յուղի լավագույն առավելությունն այն է, որ այն բնականաբար կարգավորում է նյութափոխանակության գործընթացը և ավելի արդյունավետ է այրում ճարպը:
3․ Մեղրը կարող է պարունակել շատ շաքար, բայց դա բնական շաքար է, որը մարմինը վերածում է էներգիայի: Մեղրը հարուստ է հանքանյութերով, ինչպիսիք են երկաթը, ցինկը, կալցիումը, կալիումը և ֆոսֆորը: Բացի այդ, մեղրը պարունակում է նիացին, ֆոլաթթու, վիտամին C, ռիբոֆլավին և վիտամին B6:
Այն, ինչ ձեզ հարկավոր է.
- 1/2 բաժակ մեղր
- 3/4 բաժակ կոկոսի յուղ
- 1 թեյի գդալ դարչին
- 1 թեյի գդալ կակաո (ըստ ցանկության):
Պատրաստել մածուկը՝ խառնելով բոլոր ակտիվ բաղադրիչները։ Պահել ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։
1-2 թեյի գդալ խառնուրդից ավելացրեք մեկ բաժակ թարմ եփած սուրճ: Լավ խառնեք և վայելեք ձեր առավոտյան ճարպերն այրող ըմպելիքը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։