Իտալական շատ համեղ սպագետի կարբոնարայի բաղադրատոմս
Դիտումներ 372
Սպագետի 250 գ
Կարագ 20 գ
Սխտոր
Կարմիր սոխ 1 գլուխ
Բեկոն 50 գ
Սերուցք
Քերած պարմեզան պանիր 50 գ
Ձու 4 հատ
Աղ
Աղացած սև պղպեղ
Ջուրը եռացրեք մեծ կաթսայի մեջ և եփեք մակարոնեղենը մինչև: Սովորաբար դրա համար անհրաժեշտ է այն եփել տուփի վրա նշվածից մեկ րոպե պակաս: Մինչ մակարոնեղենը եփվում է, տապակի մեջ հալեցնում ենք կարագը և մեջը տապակում մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու բեկոնը։ Տապակը հանում ենք կրակից և խորը ամանի մեջ հարում չորս ձվի դեղնուց սերուցքով և քերած պարմեզանով։
Խառնուրդը համեմք աղով և պղպեղով, նորից հարեք։ Սոխով և սխտորով տապակած բեկոնի կտորները լցնել եփած սպագետտիի մեջ։ Լցնել կրեմի, դեղնուցների և պարմեզանի խառնուրդի մեջ, խառնել։ Մատուցել անմիջապես՝ շաղ տալով թարմ քերած պանիրով և աղացած սև պղպեղով։
Ամենաընթերցվածը