Իտալական շատ համեղ սպագետի կարբոնարայի բաղադրատոմս

Դիտումներ 372

Իտալական շատ համեղ սպագետի կարբոնարայի բաղադրատոմս

Սպագետի 250 գ

Կարագ 20 գ

Սխտոր 

Կարմիր սոխ 1 գլուխ

Բեկոն 50 գ

Սերուցք

Քերած պարմեզան պանիր 50 գ

Ձու 4 հատ

Աղ

Աղացած սև պղպեղ

 

 



Ջուրը եռացրեք մեծ կաթսայի մեջ և եփեք մակարոնեղենը մինչև: Սովորաբար դրա համար անհրաժեշտ է այն եփել տուփի վրա նշվածից մեկ րոպե պակաս: Մինչ մակարոնեղենը եփվում է, տապակի մեջ հալեցնում ենք կարագը և մեջը տապակում մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու բեկոնը։  Տապակը հանում ենք կրակից և խորը ամանի մեջ հարում չորս ձվի դեղնուց սերուցքով և քերած պարմեզանով։ 

 



Խառնուրդը համեմք աղով և պղպեղով, նորից հարեք։ Սոխով և սխտորով տապակած բեկոնի կտորները լցնել եփած սպագետտիի մեջ։ Լցնել կրեմի, դեղնուցների և պարմեզանի խառնուրդի մեջ, խառնել։ Մատուցել անմիջապես՝ շաղ տալով թարմ քերած պանիրով ​​և աղացած սև պղպեղով։



Ամենաընթերցվածը