Իտալական բրուսկետտաներ․ Բաղադրատոմս հատուկ կանաց համար

Դիտումներ 210

Իտալական բրուսկետտաներ․ Բաղադրատոմս հատուկ կանաց համար

Բաղադրամասեր․

Սպիտակ հաց 4 հատ

Լոլիկ 3 հատ

Ձիթապտղի ձեթ 30 մլ

Սխտոր

Բալզամիկ կրեմ 10 գ

Թարմ աղացած սև պղպեղ

Աղ

Կանաչիներ

 



Տապակել հացը չոր տապակի կամ ջեռոցում մինչև ոսկե կեղև ունենա: Ջեռոցում դա կտևի երեքից հինգ րոպե (կախված հացի կտորի չափից) 200 աստիճան ջերմաստիճանում։ Լոլիկը կտրատել խորանարդի տեսքով՝ մոտ կես սանտիմետր եզրով։ Երեք պճեղ սխտորը մանր կտրատել։ Տաքացրեք տապակը, մի քիչ ձիթապտղի յուղ ցողեք դրա մեջ և ավելացրեք լոլիկ և սխտոր: 

 

 



Եփել դրանք մեկ-երկու րոպե, որպեսզի տաքանան՝ չկորցնելով թարմ լոլիկի համը: Այնուհետև թավայի մեջ գցեք բալզամիկ կրեմ, խառնեք և հանեք կրակից։ Տոստ հացը քսել մնացած ձիթապտղի յուղով, յուրաքանչյուր շերտի վրա մի քիչ լցրեք։ Վերևում դնել տաք լոլիկ, աղ՝ ըստ ճաշակի, շաղ տալ թարմ աղացած սև պղպեղ և մանր կտրատած կանաչի և մատուցեք որպես նախուտեստ, օրինակ՝ գինու հետ:



Ամենաընթերցվածը