Իսպական խոհարարական գլուխգործոց․ Հատուկ ապուրի բաղադրատոմս, որը շատ կհավանեք

Դիտումներ 1590

Իսպական խոհարարական գլուխգործոց․ Հատուկ ապուրի բաղադրատոմս, որը շատ կհավանեք

Բաղադրությունը․

ձիթապտղի յուղ - 2 ճ.գ.

սխտոր - 8 մեծ պճեղ

կտրատած հնացած հաց - 1 բաժակ

ապխտած պապրիկա - 1/2 թ.գ.

ջուր - 6 բաժակ

աղ - 2 ճ.գ

դափնու տերեւ - 4 հատ:

ձու - 3 հատ

 

 



Եռման ջրի մեջ ավելացնել 2 ճաշի գդալ աղ և դափնու տերևներ: Այնուհետև կրակն իջեցրեք և կաթսան դանդաղ եռալով թողեք վառարանի վրա։

 

 

Փոքր կաթսայի մեջ առանձին տաքացրեք ձեթը։ Ավելացնել աղացած սխտորը և եփել մինչև բուրավետ դառնա, մոտ 5 րոպե: Ավելացնել հացի խորանարդներ և եփել ևս մի երկու րոպե՝ անընդհատ խառնելով։

Ավելացնել պապրիկան ​​և խառնել։

 



Սխտորի վրա լցնել դափնու տերևներով եռացող ջուր։ Եփել 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա։

Աղ՝ ըստ ճաշակի։ Դափնու տերևը հանում ենք։

 

 

 

Ձվերը հարել և անընդհատ խառնելով դանդաղ ավելացնել ապուրին։

Ապուրը անմիջապես մատուցեք սեղանին:

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը