Իսպական խոհարարական գլուխգործոց․ Հատուկ ապուրի բաղադրատոմս, որը շատ կհավանեք
Դիտումներ 1590
Բաղադրությունը․
ձիթապտղի յուղ - 2 ճ.գ.
սխտոր - 8 մեծ պճեղ
կտրատած հնացած հաց - 1 բաժակ
ապխտած պապրիկա - 1/2 թ.գ.
ջուր - 6 բաժակ
աղ - 2 ճ.գ
դափնու տերեւ - 4 հատ:
ձու - 3 հատ
Եռման ջրի մեջ ավելացնել 2 ճաշի գդալ աղ և դափնու տերևներ: Այնուհետև կրակն իջեցրեք և կաթսան դանդաղ եռալով թողեք վառարանի վրա։
Փոքր կաթսայի մեջ առանձին տաքացրեք ձեթը։ Ավելացնել աղացած սխտորը և եփել մինչև բուրավետ դառնա, մոտ 5 րոպե: Ավելացնել հացի խորանարդներ և եփել ևս մի երկու րոպե՝ անընդհատ խառնելով։
Ավելացնել պապրիկան և խառնել։
Սխտորի վրա լցնել դափնու տերևներով եռացող ջուր։ Եփել 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա։
Աղ՝ ըստ ճաշակի։ Դափնու տերևը հանում ենք։
Ձվերը հարել և անընդհատ խառնելով դանդաղ ավելացնել ապուրին։
Ապուրը անմիջապես մատուցեք սեղանին:
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը