Իսկական ժամանակն է պաստուց տոլմա պատրաստելու համար․ Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 1400
Շատ համեղ պասուց տոլմա պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է․
- Թարմ համեմ 10 գ
- Կարմիր լոբի 45 գ
- Սիսեռ 45 գ
- Ոսպ 45 գ
- Թթու կաղամբ
- Բուսական յուղ 10 մլ
- Աղ
- Աղացած սև պղպեղ
Լոբին, սիսեռը, ոսպը թրջեք 2-3 ժամ, ապա եռացրեք։ Տապակել սոխը և խոտաբույսերը։
Սոխին ավելացնել սիսեռը, ոսպը և լոբին։ Աղ, պղպեղ և ավելացնել համեմունքներ:
Այնուհետև ստացված զանգվածը պտտել թթու կաղամբի տերևների մեջ։
Եռացնել երկու ժամ։ Մատուցել սառը վիճակում։
Ամենաընթերցվածը