Իսկական ժամանակն է պաստուց տոլմա պատրաստելու համար․ Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 1400

Իսկական ժամանակն է պաստուց տոլմա պատրաստելու համար․ Ահա բաղադրատոմսը

Շատ համեղ պասուց տոլմա պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է․

  • Թարմ համեմ 10 գ
  • Կարմիր լոբի 45 գ
  • Սիսեռ 45 գ
  • Ոսպ 45 գ

 

 

  • Թթու կաղամբ
  • Բուսական յուղ 10 մլ
  • Աղ
  • Աղացած սև պղպեղ

 



Լոբին, սիսեռը, ոսպը թրջեք 2-3 ժամ, ապա եռացրեք։ Տապակել սոխը և խոտաբույսերը։

Սոխին ավելացնել սիսեռը, ոսպը և լոբին։ Աղ, պղպեղ և ավելացնել համեմունքներ:

 

 



Այնուհետև ստացված զանգվածը պտտել թթու կաղամբի տերևների մեջ։

Եռացնել երկու ժամ։ Մատուցել սառը վիճակում։



Ամենաընթերցվածը