Իսկական ժամանակն է ձմռան համար պատրաստելու պահածոյացված կծու պղպեղները․ Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 283

Իսկական ժամանակն է ձմռան համար պատրաստելու պահածոյացված կծու պղպեղները․ Ահա բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր․

Չիլի

Ջուր

Աղ

Շաքարավազ

Քացախ

 

 



 

Պղպեղը լվանում ենք և մի քանի տեղից ծակում դագանակով։ 

Ստերիլիզացրեք բանկաները ցանկացած հարմար եղանակով: 

Լրացրեք բանկաները պղպեղի հատիկներով: Լցնել եռման ջրով, ծածկել կափարիչներով և թողնել 10 րոպե։ Ջուրը թափեք առանձին ամանի մեջ: Ավելացնել աղ, շաքարավազ, լցնել քացախ։ 

 



Այս բաղադրատոմսում օգտագործվում է քացախ 6-9%, բայց եթե ունեք էսենցիա, ապա այն ջրով նոսրացրեք 1։8 հարաբերակցությամբ։ Մարինադը բերեք եռման աստիճանի:

Եռացող մարինադը լցնել տարայի մեջ և սերտորեն փակել կափարիչով:



Ամենաընթերցվածը