Իսկական ժամանակն է ձմռան համար պատրաստելու պահածոյացված կծու պղպեղները․ Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 283
Բաղադրամասեր․
Չիլի
Ջուր
Աղ
Շաքարավազ
Քացախ
Պղպեղը լվանում ենք և մի քանի տեղից ծակում դագանակով։
Ստերիլիզացրեք բանկաները ցանկացած հարմար եղանակով:
Լրացրեք բանկաները պղպեղի հատիկներով: Լցնել եռման ջրով, ծածկել կափարիչներով և թողնել 10 րոպե։ Ջուրը թափեք առանձին ամանի մեջ: Ավելացնել աղ, շաքարավազ, լցնել քացախ։
Այս բաղադրատոմսում օգտագործվում է քացախ 6-9%, բայց եթե ունեք էսենցիա, ապա այն ջրով նոսրացրեք 1։8 հարաբերակցությամբ։ Մարինադը բերեք եռման աստիճանի:
Եռացող մարինադը լցնել տարայի մեջ և սերտորեն փակել կափարիչով:
Ամենաընթերցվածը