Իսկական իտալական սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմսը
Դիտումներ 264
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի
- բոլոնեզ սոուս,
- սպագետտի մակարոնեղեն,
- մոցարելլա պանիր,
- տավարի աղացած միս,
- եռման ջուր,
- աղ,
- պղպեղ
Ինչպես պատրաստել
Եռացնել թեյնիկով ջուր։
Կաթսայի մեջ լցնել 1,5 լիտր եռման ջուր և դնել կրակի վրա։
Սպագետի և 0,5 թ.գ. աղ ավելացնել ամանի մեջ և խառնել։ Թողնել 10 րոպե։
Յուղը տաքացնել թավայով։
Տավարի աղացած միսը (առանց հեղուկի) դնել թավայի մեջ։
Շաղ տալ 0,25 թ.գ. աղ եւ պղպեղ։
2 րոպե խառնում ենք, սպաթուլայի միջոցով մանրացնելով աղացած միսը :
Տապակի մեջ ավելացնել բոլոնեզի սոուսը և 1/4 բաժակ (50 մլ) մակարոնի ջուր։
Խառնել 2 րոպե , ապա հեռացնել կրակից։
Երբ մակարոնեղենի համար 10 րոպե անցնի, հանեք կրակից, քամեք ջուրը և մակարոնեղենը տեղափոխում ենք թավայի մեջ :
Թավայի մեջ ավելացնել մոցարելլա պանիրը, խառնել և բաժանել ամանների մեջ։
Ամենաընթերցվածը