Իսկական իտալական սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 264

Իսկական իտալական սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմսը

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի

  • բոլոնեզ սոուս,
  • սպագետտի մակարոնեղեն,
  • մոցարելլա պանիր,
  • տավարի աղացած միս,
  • եռման ջուր,
  • աղ,
  • պղպեղ

 



Ինչպես պատրաստել

 

Եռացնել թեյնիկով ջուր։

Կաթսայի մեջ լցնել 1,5 լիտր եռման ջուր և դնել կրակի վրա։

Սպագետի և 0,5 թ.գ. աղ ավելացնել ամանի մեջ և խառնել։ Թողնել  10 րոպե։

Յուղը տաքացնել թավայով։

Տավարի աղացած միսը (առանց հեղուկի) դնել թավայի մեջ։

Շաղ տալ 0,25 թ.գ. աղ եւ պղպեղ։

 



2 րոպե խառնում ենք, սպաթուլայի միջոցով մանրացնելով աղացած միսը :

Տապակի մեջ ավելացնել բոլոնեզի սոուսը և 1/4 բաժակ (50 մլ) մակարոնի ջուր։

Խառնել  2 րոպե , ապա հեռացնել կրակից։

Երբ մակարոնեղենի համար  10 րոպե անցնի, հանեք կրակից, քամեք ջուրը և մակարոնեղենը տեղափոխում ենք թավայի մեջ :

Թավայի մեջ ավելացնել մոցարելլա պանիրը, խառնել և բաժանել ամանների մեջ։

 



Ամենաընթերցվածը