Իսկական հայկական տոլման տավարի մսով չեն պատրաստում․ Ահա ճիշտ բաղադրատոմսը, դիտեք
Դիտումներ 11758
Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում հայկական խոհանոցի ամենահամեղ ուտեստներից մեկի ՝ Տոլմայի պատրաստման եղանակը։ Տոլմա ՝ գառան մսով։ Դիտեք, պատրաստեք և վայելեք։
Հիշեցնենք, որ իսկական հայկական տոլման հենց գառան կամ ոչխարի մսով են պատրաստում։
Բաղադրամասեր
✅ Գառան միս,
✅ խաղողի տերև (թուփ),
✅ սոխ,
✅ թարմ կանաչի,
✅ չորացրած ռեհան,
✅ կլոր բրինձ,
✅ աղ,
✅ պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Ամենաընթերցվածը