Իսկական հայկական տոլման տավարի մսով չեն պատրաստում․ Ահա ճիշտ բաղադրատոմսը, դիտեք

Դիտումներ 11404

Իսկական հայկական տոլման տավարի մսով չեն պատրաստում․ Ահա ճիշտ բաղադրատոմսը, դիտեք

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում հայկական խոհանոցի ամենահամեղ ուտեստներից մեկի ՝ Տոլմայի պատրաստման եղանակը։ Տոլմա ՝ գառան մսով։ Դիտեք, պատրաստեք և վայելեք։

 

 

Հիշեցնենք, որ իսկական հայկական տոլման հենց գառան կամ ոչխարի մսով են պատրաստում։

Բաղադրամասեր

 



✅ Գառան միս,
✅ խաղողի տերև (թուփ),
✅ սոխ,
✅ թարմ կանաչի,
✅ չորացրած ռեհան,
✅ կլոր բրինձ,
✅ աղ,
✅ պղպեղ 

 

Պատրաստման եղանակը





Ամենաընթերցվածը