Իսկ դուք ինչպե՞ս եք պատրաստում ֆունչոզան․ Ես այսպես եմ պատրաստում

Դիտումներ 501

Իսկ դուք ինչպե՞ս եք պատրաստում ֆունչոզան․ Ես այսպես եմ պատրաստում

Բաղադրությունը՝ 

1 հավի կրծքամիս 

Ֆունչոզա

Կորեական կտրատած գազար 

1 բուլղարական պղպեղ (կամ թարմ վարունգ) 

2 ձու 

պանիր 

մայոնեզ 

 

Ֆունչոզան առանձին եփել։ Կարելի է պարզապես դրա վրա տաք եռման ջուր լցնել և թողնել 20 րոպե։ Այնուհետև քամեք և լվացեք։ Հավի կրծքամիսը մանր կտրատել և բուսայուղով տապակել։ Շարեք բարակ շերտերով՝ հավի միս, ֆունչոզա, կորեական կտրատած գազար, մայոնեզ, նուրբ թակած բուլղարական պղպեղ, ձու, պանիր, վրան լցնել մայոնեզ։ 

Բարի ախորժակ!



Կաղամբով շատ հեշտ և համեղ աղցանի բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր․

Կաղամբ

Հազարի տերևներ

Պղպեղ

Վարունգ

Գազար

Սոխ (փոքր)

Ցանկացած պանիր

Կանաչիներ

Աղ

Բուսական յուղ (կամ ձիթապտղի)

 

 

Կաղամբը կտրատել բարակ շերտերով և ուղարկել խորը աղցանների ամանի մեջ։

Կտրեք թղթե անձեռոցիկներով նախապես չորացրած հազարի թերթերը կամայականորեն կամ ձեր ձեռքերով պատռեք փոքր բեկորների տեսքով, ավելացրեք կաղամբին:

Վարունգները շրջանաձև կամ կիսաշրջանաձև կտրատել, ավելացնել աղցանի ամանի մեջ։ Ցանկալի է կոշտ կաշվով վարունգից մաշկը հեռացնել։

Բուլղարական պղպեղը բարակ կտրատել, իսկ սոխը՝ օղակների կամ կես օղակների։

 

 



Պանիրը կտրատում ենք փոքր խորանարդիկների, իսկ գազարը քերիչով անցկացնում ենք խոշոր քերիչով կամ կորեական գազարի համար քերիչով։ Ավելացրեք բոլոր բաղադրիչները վարունգով կաղամբին:

Լվացված և չորացրած կանաչիները մանր կտրատել։ Աղցանին ավելացնել կանաչիները, ամեն ինչ համեմել աղ և պղպեղով, ցանկության դեպքում համեմել բուսական կամ ձիթապտղի յուղով:

 

 

Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնեք, փորձեք տեսնել, թե արդյոք բավարար աղ կա, անհրաժեշտության դեպքում աղ ավելացրեք։

Կարող եք մատուցել։



Ամենաընթերցվածը